Babynieuws! De Bachelorette-Jethro is vader geworden

Jethro deelt het heugelijke nieuws op Instagram.

Na zijn deelname aan De Bachelorette verloor Jethro Galung zijn hart aan Kelly Heruer. Het liefdeskoppel is echter niet lang meer met z'n tweeën. Kelly is namelijk bevallen van hun eerste kindje! Dat maakte trotse papa Jethro bekend op Instagram.

Zoontje

Bodie Huta Galung. Onze zoon is 3002 gram en op 21 September 2021 – op de verjaardag van je vader – geboren”, schrijft Jethro bij een schattige foto van zijn zoontje. “Ik hou zoveel van jullie. Woorden zijn er niet. Clichés? F*ck clichés. Ik herken mijzelf niet eens meer. Zo emotioneel, zo dankbaar”, aldus een emotionele Jethro.

Mama maakt het ook goed, laat Jethro weten. “Je moeder is de krachtigste vrouw op aarde. Zij heeft jou beschermd negen maanden lang. Je bent het mooiste wat er is. Ik bescherm je voor altijd, vergeet dat nooit! Voor altijd. Houd onze vingers nu maar goed vast! Mijn Bodie, onze Bodie! We houden van jou kleine knappe muchacho“, aldus de kersverse vader. Lief!

Felicitaties

In de reacties barst het van de felicitaties. De BacheloretteJoey schrijft: “Zo trots op jullie. Wat een mooi kereltje! Hij heeft echt jouw neusje.” Iemand anders schrijft: “Prachtig klein mannetje. Gefeliciteerd!”. Daar zijn wij het natuurlijk alleen maar mee eens. Congrats, Jethro!

Bron: Love & Reality | Beeld: De Bachelorette, Instagram

Laatste nieuws