Wedding bells! Kourtney Kardashian en Travis Barker zijn verloofd

Travis ging op één knie voor de KUWTK-ster.

Het is dik aan tussen Kourtney Kardashian en Travis Barker. De realityster en Blink 182-drummer zetten elkaar regelmatig in het zonnetje op Instagram en ook heeft Travis de naam Kourtney op zijn borst laten tatoeëren. Enne, deze liefde zal nu bekroond worden met een huwelijk, want Travis heeft Kourtney op romantische wijze ten huwelijk gevraagd. Lief!

Verloofd

Kourtney en Travis zijn nu bijna een jaar samen en vonden dat het tijd was om hun relatie naar een hoger niveau te tillen. Kourtney deelt op Instagram dat Travis haar een sprookjesachtig aanzoek heeft gedaan. De drummer had de verlovingsplek versierd met honderden rozen en kaarsen en ging toen op zijn knieën voor de KUWTK-ster, zo meldt TMZ. Hoe lief!

She said yes

Kourtney said yes, zo kunnen we opmaken uit de caption bij de foto. “Forever”, schrijft ze er namelijk bij. In de reacties regent het felicitaties. Zo laten trotse zussen Kim Kardashian en Khloé Kardashian, emoji's van verlovingsringen en hartjes achter en reageert Winnie Harlow met: “Ahhhhh, congratulations!”.

Eerder deze zomer werd er ook al gespeculeerd dat het stel zich had verloofd. Toen werd er echter niks bevestigd door de twee, maar dat is nu dus wel anders. Congrats, Kourtney!

Bron: HLN | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws