Chagrijnig als je trek hebt? Deze sterrenbeelden hebben er vaker last van

Hangry? Dat kan aan je sterrenbeeld liggen.

We kennen allemaal de welbekende slogan van Snickers: ‘Je bent jezelf niet als je trek hebt.’ We can relate… Velen hebben weleens een slecht humeur of zijn zelfs boos als ze honger hebben. Niet zo gek dat het woord hangry dan ook in het leven werd geroepen. Hangry staat voor hungry en angry. Oftewel: hongerig en boos. Iedereen heeft hier weleens last van, maar deze sterrenbeelden spannen de kroon.

Ram (21 maart – 20 april)

Rammen nemen geen blad voor de mond. Ze staan erom bekend dat ze altijd eerlijk zijn, ondanks dat hun mening anderen nog weleens kan kwetsen. Als een Ram honger heeft, kunnen ze bovendien nog feller zijn in het geven van hun mening. Als de Ram hangry is, zijn ze in een bijzonder slechte bui en kunnen ze ietwat – soms enorm – onredelijk zijn. Gelukkig is de Ram de beroerdste niet. Zodra ze hebben gegeten, komen ze weer bij zinnen en zullen ze hun excuses aanbieden – als dat nodig is.

Kreeft (22 juni – 22 juli)

Ook de Kreeft draagt het hart op de tong. Ze kunnen bovendien erg emotioneel zijn. Als ze hongerig zijn, kunnen ze hun emoties als irritatie, verdriet of boosheid niet voor zich houden. De zorgzame Kreeft kan in een hongerige bui erg kortaf zijn. Voortaan dus maar op tijd eten, Kreeft!

Maagd (23 augustus – 22 september)

Als de Maagd hangry is, zal zijn of haar omgeving dat weten ook. Het bozige en geïrriteerde gevoel dat de Maagd heeft als hij of zij honger heeft, steekt anderen aan. Dit komt vooral omdat anderen in de ogen van de Maagd niks goed kunnen doen. Als de Maagd wat heeft gegeten kan de Maagd weer rationeel denken.

Schorpioen (23 oktober – 30 november)

Als de Schorpioen hangry is, lijkt elk klein klusje enorm en onuitvoerbaar. De Schorpioen raakt snel gestrest en gedraagt zich dramatisch. Als de Schorpioen hangry is kan dat voor hen voelen alsof de wereld vergaat. Zodra de Schorpioen een snack heeft gehad, gaat dat gevoel gelukkig weer snel voorbij.

Waterman (21 januari – 18 februari)

Watermannen zijn altijd vriendelijk, behalve – je raadt het al – wanneer ze honger hebben. Als ze hangry zijn kunnen ze koeltjes en afstandelijk overkomen. Watermannen kunnen niet helder nadenken en kunnen daardoor gekke of botte uitspraken doen. Trek het je niet te veel aan, want vaak meent de Waterman het niet.

Bron: Tips & Weetjes | Beeld: Dynasty

Laatste nieuws