Ye-hes! Seizoen 19 van KUWTK staat vanaf vandaag op Videoland

Cancel al je plannen!

Lees ook

Yes, vandaag is het dan ein-de-lijk zover: seizoen 19 van Keeping up with the Kardashians staat op Videoland! Waar de serie in Amerika al een tijdje te zien is, moesten wij nog even geduld hebben. Maar het is finally tijd voor het een-na-laatste seizoen van onze favoriete realityshow.

Pandemie

Videoland maakte bekend dat vanaf vandaag alle negen afleveringen van het laatste seizoen van KUWTK te bingen zijn. Enne, de afleveringen zijn niet alleen extra beladen vanwege het feit dat we nog een tijdje moeten wachten op het laatste seizoen van de show (seizoen 20), maar ook vanwege de pandemie. Dit seizoen speelt zich namelijk af in coronatijd, en dat was ook voor de Kardashian-Jenners geen gemakkelijke periode. Helemaal omdat Khloé besmet raakte met het nare virus.

Nu te zien

Toch hebben de KarJenners zich erdoorheen weten te slaan. “Het is interessant om te zien wat wij allemaal hebben gedaan tijdens de pandemie. We waren zo bang en zo voorzichtig, en dat krijg je allemaal te zien. Dus ook dat ik met vier kinderen thuis zat die hun vriendjes niet konden zien en niet naar school mochten, zonder enige hulp van buitenaf. Dat is een andere kant van ons die mensen volgens mij echt nog niet kennen”, vertelde Kim Kardashian eerder over de opnames. Wij zijn benieuwd!

Bron: Videoland | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook