Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wil je weten: dit is de skincare routine van Hailey Bieber

Net zo'n egaal gezichtje als Hailey? Yes please.

Hailey Bieber

Hailey Bieber has it all. Getrouwd met Justin Bieber, fantastische fashion looks én een stralende huid. Helaas zullen we nooit weten hoe het is om getrouwd te zijn met de Biebs, maar gelukkig kunnen we haar fashionable outfits en skincare routine wél kopiëren. Met Marie Claire deelt het model namelijk precies wat ze doet om haar huid gezond en stralend te houden.

Ochtendroutine

Een heel ingewikkeld regime houdt Hailey er in de ochtend niet op na. “Ik word wakker, neem een douche en was mijn gezicht”, deelt ze in de nieuwste Marie Claire. “Dan smeer ik een laagje serum met vitamine C. Als mijn huid droog aanvoelt, smeer ik daarna een extra laagje serum of voedende crème. En als afsluiter een product met zonbeschermingsfactor. Zonder ga ik de deur niet uit.”

Make-up

Voordat Hailey make-up aanbrengt, vindt ze het belangrijk om haar huid goed te verzorgen, want zo stelt het model: “De ideale basis is altijd een mooie huid.”

Dus voordat ze haar foundation of concealer aanbrengt, moet eerst de basis in orde zijn. Dit doet ze door het Skinlongevity Long Life Herb Serum van bareMinerals aan te brengen voor een goede hydratatie. “Mijn make-up blijft daardoor beter zitten. Voor een mooie basis gebruik ik daarna de Original Liquid Mineral Foundation in combinatie met de Original Liquid Mineral Concealer."

Maar Haileys beste beautyadvies is uiteindelijk heel simpel: ga nooit, maar dan ook nooit met make-up op slapen. “Ik heb dat nog niet één keer in m’n leven gedaan, en dat gaat ook niet gebeuren."

Meer weten over de beauty habits van Hailey Bieber? Je leest het in de nieuwste Marie Claire die nu in de winkels ligt!

Bron: Marie Claire (Marjolein Vermeij) | Beeld: BrunoPress

Misschien ook voor jou:
Hailey Bieber reageert op geruchten rondom eventuele zwangerschap
Beauty
  • Marie Claire (Marjolein Vermeij)
  • BrunoPress