O my: Kylie Jenner deelt bizarre Halloween-video op Instagram

Wij moeten hier even van bijkomen.

Lees ook

Halloween is on its way en dat betekent dat de hele KardashianJenner-clan uiteraard weer uit gaat pakken met de meeste bijzondere looks. Speciaal voor Halloween lanceert Kylie Jenner alvast een gloednieuwe make-upcollectie en dat ziet er behoorlijk eh… bloederig uit.

Bloederige video

Denk je Halloween, dan denk je aan fake blood, enge maskers en andere creepy outfits. Kylie liet voor een nieuwe samenwerking van Kylie Cosmetics de maskers en outfits achterwege en verscheen volledig naakt op Instagram. Kylie bedekt haar lichaam namelijk grotendeels met – ja echt – bloed.

Can you guess who we collaborated with this year for Halloween?”, vraagt Kylie aan haar volgers. Waarna ze in een volgende post onthult dat het gaat om een Kylie Cosmetics x Freddy Krueger A Nightmare On Elm Street Halloween Collaboration. Enne, daar zijn haar volgers behoorlijk excited over.

Halloween outfits

Dat Kylie nu al heel het internet weet te breken met haar bloederige video, dat vinden we niet gek. Al is dit uiteraard nog maar een beginnetje. Halloween staat over een aantal weken voor de deur en we weten zeker dat de families Kardashian en Jenner al hebben nagedacht over een nóg gekkere outfit.

En nu we toch nog even moeten wachten, is een terugblik op de outfits van het afgelopen jaar helemaal geen slecht idee. Remember Kim Kardashian die samen met bestie Jonathan Cheban zichzelf verkleedde als Carole Baskin en Joe Exotic?

Enne, Kylie die met haar bff's heuse Power Ranger-outfits uit de kast trok. Wij willen dit ook.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook