Voorlopig geen gender reveal voor Kylie Jenner

Kylie hoeft het geslacht van haar kindje nog niet te weten.

Het kan je niet ontgaan zijn dat realityster en onderneemster Kylie Jenner opnieuw zwanger is van Travis Scott. Na dochtertje Stormi zullen de twee binnenkort dus een tweede kindje verwelkomen. Maar of de twee hun babykamer roze, blauw of juist anders inrichten? Daar houdt Kylie de goed gestifte lippen over op elkaar.

All about Kylie

Bij Vogue's 73 Questions vertelt Kylie over al haar interesses. Gekleed in een flowy blazer en een crop top waar haar baby bump goed in uitkomt, geeft ze een tour door haar huis én beantwoordt ze ondertussen allerlei vragen.

Zo vertelt Kylie onder andere over haar favoriete red carpet look (MET Gala 2019), wie van de familie het meest stylish is (Stormi), en wat haar dochters favoriete muziek is (Travis Scott).

Mysterieus

Voor de Vogue-camera vertelt de make-upmagnaat ook dat zij en vriendlief Travis Scott het geslacht van hun ongeboren kindje nog niet willen weten. Op de vraag of ze al een naam hebben uitgekozen, antwoordt de realityster: “Nee. Daarvoor moeten we eerst het gender weten en we hebben besloten daarmee te wachten.”

Fans op onderzoek

Dat weerhoudt de fans er echter niet van om flink te speculeren. Het is inmiddels natuurlijk wel bekend dat de Jenner-telg niet heel enthousiast details deelt over haar zwangerschap. Sterker nog: ze bevestigde haar eerste zwangerschap slechts een paar dagen voor de kleine Stormi werd geboren.

En dus duiken de followers van Kylie in de kleinste details van de foto's die zij deelt op haar Instagram-feed. Zo zijn fans ervan overtuigd dat deze foto hét bewijs is dat Stormi er een broertje bij krijgt. Maar goed, dat kan ook toeval zijn, natuurlijk. Wie weet gaat Kylie gewoon voor een genderneutrale opvoeding. We'll see!

Bron: Vogue, Instagram Kylie | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws