Zien: dit zijn de leukste Halloween-kostuums van celebs

En – je verwacht het niet – er staan flink wat Kardashians in het rijtje.

Zoals ieder jaar maken celebs er weer een grote verkleedpartij van tijdens Halloween. Ook terwijl we door alle coronamaatregelen geen feestjes kunnen bezoeken, dook menig celebrity in de verkleedkist. Met succes. Wij zetten de meest geweldige Halloween-kostuums voor je op een rij.

Kim Kardashian

Kim Kardashian staat obviously in dit rijtje. De realityster staat erom bekend dat zij letterlijk alles uit de kast trekt als het gaat om Halloween-outfits. En ook dit jaar pakte Kim flink uit. Zo besloot ze samen met bestie Jonathan Cheban zichzelf te verkleden als Carole Baskin en Joe Exotic. Leuk detail: Kim's kids waren allemaal verkleed als tijgers.

Christine Quinn

Dat Selling Sunsets Christine Quinn een garderobe heeft waar je u tegen zegt moge duidelijk zijn. De real estate agent pakte ook tijdens Halloween flink uit en toverde zichzelf om tot Christina Aguilera uit de videoclip Dirrty. “Too dirty to clean my act up”, deelt Christine op Instagram.

View this post on Instagram

Too dirty to clean my act up 🧼

A post shared by ChristineQuinn (@thechristinequinn) on

Kylie Jenner

Ook Kylie Jenner nam Halloween enorm serieus en besloot samen met haar vrienden heuse Power Ranger-outfits aan te trekken. En uiteraard stond dit iedereen even stunning.

View this post on Instagram

it’s morphin’ time

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Familie Hazes

Niet alleen in Amerika wordt Halloween erg serieus genomen. Deze traditie lijkt langzaamaan over te waaien naar Nederland. Genoeg redenen voor de familie Hazes om ook eens in de verkleedkist te duiken.

View this post on Instagram

Halloween 2020❤️

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on

Heidi Klum

We know, Heidi Klum mag en kan niet ontbreken in dit lijstje. Het model staat al jarenlang bekend om haar geweldige Halloween-outfits. En aangezien Heidi het ieder jaar weer moet overtreffen, maakte ze dit jaar een heuse Halloween-film. Kijken maarrrr.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws