Jaimie Vaes deelt te schattig filmpje van Lil’ Kleine en Lío

Het gezinnetje is weer helemaal happy samen.

Lees ook

Jaimie Vaes vertoeft al een tijdje met zoontje Lío op het zonnige Ibiza, maar inmiddels is ook Lil' Kleine naar het Spaanse eiland afgereisd om tijd door te brengen met zijn gezin. Dat het gezinnetje happier than ever lijkt, blijkt wel uit een te cute filmpje dat Jaimie op Instagram Stories deelt.

Break

De afgelopen maanden is er flink wat te doen geweest rondom Jaimie en Lil' Kleine. Hoewel ze na het vermeende geweldsincident van eind mei in eerste instantie bij elkaar bleven, namen de twee later toch een break. Ook werd hun wedding uitgesteld, al was dit volgens de rapper vanwege de coronacrisis en niet vanwege hun persoonlijke issues.

Happy family

Inmiddels zijn Jaimie en Lil' Kleine weer helemaal happy samen. De twee waren enkele weken geleden nog zoenend te zien op de Stories van de rapper en zijn nu samen met hun zoontje aan het genieten van de Spaanse zon. Op Instagram Stories deelt Jaimie een zoet filmpje van Lil' Kleine en Lío, die samen heerlijk aan het spelen zijn. Shownieuws wist de video vast te leggen. Je bekijkt 'm HIER.

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook