Lil’ Kleine schenkt klare wijn over relatie met Jaimie Vaes

‘Niks te klagen’, laat de rapper weten.

Lil’ Kleine schoof gisteren samen met Tino Martin bij Radio 538 aan. De twee waren hier te gast om te praten over hun nieuwe nummer Gabber, maar Lil’ Kleine – wiens echte naam Jorik is – werd uiteraard ook even aan de tand gevoeld over zijn relatie met Jaimie Vaes.

Relatie

Vandaag is het zover en komt de nieuwste plaat van Lil’ Kleine en Tino Martin uit. Om hun singel Gabber te promoten waren de heren onder anderen bij radio-dj Barend van Deelen te gast. Hoewel de artiesten langskwamen om over de muziek te praten, kon de radio-dj het niet laten om Lil’ Kleine naar zijn relatie te vragen.

“Jor, je hebt een bizar jaar gehad. Gewoon even kort, want we zitten er toch. Hoe zitten we in de wedstrijd?”, vraagt Barend zich af, doelend op het privéleven van de rapper. “Ja, goed. Gelukkig”, laat Lil’ Kleine weten. “Alles goed met die kleine, met vrouw alles goed, en een nummer één-hit”, somt de rapper op. “Ik voel me goed, dus niks te klagen.”

De liefde is er nog

Onlangs deelde Jaimie nog met LINDA.meiden dat de twee momenteel een break hebben genomen, maar dat de liefde nog steeds aanwezig is. Ondanks de break heeft Jaimie er vertrouwen in dat Jorik bezig is om zichzelf te ontwikkelen.

“Voor zover ik voor hem kan spreken, werkt hij er hard aan een betere versie van zichzelf te worden”, deelt ze openhartig over de situatie. Wel weet ze dat dit een tijdje kan duren. Zo legt ze uit: “Er moest natuurlijk iets wezenlijk veranderen tussen Jorik en mij, en zo’n transitie gaat in vlagen.”

De presentatrice ziet haar relatie met Lil’ Kleine dan ook nog niet stranden. “We geven gewoon niet op. We zijn jong en leren van elkaar.” Ze voelt nog steeds liefde voor hem, maar ze weet ook wat er mis is gegaan. De rapper plaatste haar namelijk op een voetstuk, waardoor ze niet meer dezelfde taal zijn gaan spreken. Toch blijft ze realistisch: “Nu ik hem heb gewezen op bepaalde patronen, is het aan hem om te bepalen wat hij ermee doet. Als een relatie op een gegeven moment toxic wordt, of dat nou op een verbale of non-verbale manier is, dan moet je daar iets aan doen”, stelt Jaimie.

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws