Fajah Lourens doet boekje open over bizarre verzoekjes op Instagram: ‘Ik blokkeer die mensen gewoon’

De fitnessgoeroe krijgt de meest rare berichten in haar inbox.

Dieetgoeroe Fajah Lourens deelt op social media alles over haar bedrijf, haar leven en haar vriend Bart. Toch zijn het niet alleen positieve en leuke reacties die ze vervolgens ontvangt. De brunette kan namelijk ook rekenen op rare verzoeken en berichten in haar inbox, vertelt ze in een interview met Panorama.

Rare berichten

Fajah weet als geen ander hoe het is om in de spotlight te staan. Toch verbaast ze zich er nog steeds over wat voor rare berichten en verzoeken ze soms ontvangt. “Laatst was er een berichtje waarin iemand zei: Ik betaal alles wat je wilt als ik je kont mag likken”, vertelt de dieetgoeroe. “Dat soort onzin. Ik blokkeer die mensen gewoon.”

Voordat ze zulke mensen blokkeert, kan ze het niet laten om even op hun account te gluren. En dan ontdekt ze de meest bijzondere dingen. “Soms ga ik weleens op het profiel van zo iemand kijken en dan zie ik dat ze gewoon kinderen en een vrouw hebben. Dan denk ik weleens: ik ben benieuwd wat zij ervan zullen vinden dat jij dit nu naar mij stuurt.” De fitnessgoeroe laat dan ook weten vooral medelijden te hebben met dit soort mensen. “Het is gewoon zielig”, stelt Fajah.

OnlyFans

Toch hoeven we geen carrièreswitch van Fajah te verwachten. Van een platform als OnlyFans hoeft ze namelijk niets te weten. “Ik heb geen ambitie in die richting”, besluit Fajah. Dat is duidelijke taal!

Meer lezen over Fajah Lourens? De nieuwste Panorama ligt vanaf vandaag in de winkel.

Bron: Panorama | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws