doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Grazia X Fajah healthy mind & lifestyle challenge: 'Hoe voorkom je het maken van ongezonde keuzes?'

Grazia X Fajah healthy mind & lifestyle challenge: 'Hoe houd ik die gezonde lifestyle vol op de lange termijn?'

Fajah geeft je een aantal handige tips.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Fajah Lourens

Is je dieet alweer mislukt voordat 2021 goed en wel begonnen is? Met de Grazia X Fajah healthy mind & lifestyle challenge lukt die switch naar gezonder leven wél. In de motivatievideo van vandaag beantwoordt Fajah de vraag: "Hoe houd ik die gezonde lifestyle vol op de lange termijn?"

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Motiveren

In een eerdere motivatievideo legde Fajah al uit dat het enorm belangrijk is om jezelf te accepteren. Dit zal er uiteindelijk voor zorgen dat je een stuk beter in je vel zit. Enne, is dit eenmaal gelukt? Dan kun je vanuit daar verder werken.

Want ondanks dat je tevreden bent met jezelf, kan het best zo zijn dat je graag wat kilo's wil verliezen of dat je wat minder wil snoepen. Niet omdat het van jezelf moet, maar omdat het kan. "Focus op wat je wél wil, en niet op wat je niet wil." Fajah weet als geen ander hoe jezelf het beste kunt motiveren en legt in haar nieuwste motivatievideo uit hoe je een gezonde levensstijl ook op de lange termijn vol kunt houden. Let's go.

Challenge van de week:

Zoek een plekje op in huis waar jij je helemaal op je gemak voelt – bijvoorbeeld op je slaapkamer. Sluit je ogen en denk na: hoe zou het voelen als jij je droomleven leeft?

Tip: maak een moodboard vol met dingen waar jij een goed gevoel van krijgt. Die ene foto van jezelf waarin jij je helemaal goed voelde? Plak 'm erop. Die ene vakantie die je altijd nog wil boeken? Schrijf 'm erop! Zet dit moodboard op een plek waar je regelmatig langsloopt, en neem iedere keer een momentje om het bord goed te bekijken. Wedden dat het je motivatie geeft?

New year, new you

Gezonder leven, toch die extra kilo’s waar je zo van baalt verliezen, stoppen met roken of méér sporten begint met een switch in je hoofd. Oftewel, je mindset veranderen en andere lifestyle keuzes maken. Om dit te bereiken deelde Fajah Lourens via Grazia.nl vier weken lang een motivatievideo delen, met bijbehorende opdrachten.

Onderwerpen als ‘Hoe krijg ik een beter zelfbeeld?’ ‘Hoe motiveer ik mezelf om te gaan sporten?’ en ‘Hoe houd ik die gezonde lifestyle vol voor de lange termijn?’ kwamen hierin aan bod. Daarnaast deelde Fajah wekelijks een healthy recept uit haar nieuwe boek Killerbody Lifestyle.

Dit is de laatste video van de Grazia X Fajah healthy mind & lifestyle challenge. Benieuwd naar meer lifestyle challenges of healthy recepten? Je leest 't in Fajahs nieuwste boek: Killerbody Lifestyle.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');