Wow: dít is de vriendin van Formule 1-coureur Charles Leclerc

De coureur gaat duidelijk voor zowel beauty als brains.

Eerlijk is eerlijk: we zijn hartstikke onder de indruk van onze eigen Max Verstappen en al die andere coureurs die op de F1-circuits elke week de meest baanbrekende races rijden. Ben jij hierdoor nieuwsgierig geworden naar wie de personen achter de helmen zijn, en met wie zij bijvoorbeeld daten? Dan ben je niet de enige. Wij zochten daarom uit aan wie coureur Charles Leclerc zijn hart heeft verloren.

Model uit Monaco

Net als Charles zelf, komt zijn vriendin Charlotte Siné uit Monaco. Het 22-jarige model timmert hard aan de weg met haar eigen carrière als influencer. Niet alleen is de Monegaskische schone namelijk actief als model, ze runt ook een bedrijfje met het customizen van sneakers en verkoopt samen met haar zus handgemaakte sieraden.

En alsof dat nog niet genoeg is: de ambitieuze dame studeert naast al deze klussen óók nog gewoon. Dat ze naast de beauty ook nog de brains heeft, bewijst ze met haar studie Architectuur. Bovendien spreekt ze drie talen vloeiend: Frans, Italiaans en Engels.

Romance

Ook ontzettend cute: hoewel Charles en Charlotte pas anderhalf jaar samen zijn, kennen ze elkaar al langer. De familie van Charlotte woonde namelijk naast Charles' moeder. Charles is dus létterlijk gevallen voor de girl next door!

Enne, de twee zijn echt ont-zet-tend schattig samen. Zo spelen zowel Charles als Charlotte bijvoorbeeld piano, en delen ze nu en dan ook gigantisch lieve video's waar ze samen achter de toetsen kruipen. Waar kunnen wij tekenen voor zo'n relatie? How dreamy!

Bron: Cosmopolitan, Instagram | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws