Jennifer Aniston komt met eigen beautymerk

Enne, hij komt al heel snel!

Lees ook

Jennifer Anniston heeft een prachtige glowy skin, waar veel mensen een hoop geld voor zouden betalen. Gelukkig gaat de actrice iets op de markt brengen waarmee dit ook kan. Ze komt namelijk met een eigen beautymerk!

LolaVie

Op Instagram maakt de actrice het goede nieuws zelf bekend, maar ze doet dit heel mysterieus. Bij een filmpje waarop we Jen voor de camera zien staan, schrijft ze: “Something's coming.” Gelukkig hadden haar volgers al snel door dat ze ook twee keer een merk had getagd in de foto: LolaVie. Op het Instagram-account van dit merk zien we een foto van een plant op een stapel boeken, een wazige foto van een natte fles en de achterkant van het haar van Jennifer. We kunnen dus vaststellen dat de actrice achter dit merk zit!

Bekijk de foto's van Jennifer hieronder!

Beautymerk

Het Instagram-account van LolaVie heeft nog maar weinig foto's, dus veel informatie kunnen we daar niet uithalen. Of het een botanische lijn met douche- en haarverzorgingsproducten wordt of heel wat anders, moet dus allemaal nog blijken. Het handelsmerk voor LolaVie is in juli 2019 aangevraagd, dit staat in de U.S Patent and Trademark Office. De productlijn zal bestaan uit 'lotions voor gezicht en lichaam, niet-medicinale zepen voor gezicht en lichaam, niet-medicinale producten voor de verzorging van de huid, badgel, deodorant en haarverzorgingsproducten'. Oh la la!

Als we de Instagram-berichten moeten geloven, dan kunnen we het beautymerk al heel snel verwachten. Iedere post heeft namelijk de caption: “8 september.” Wij tellen de dagen af!

Bron: NSMBL | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook