Zien: dit is de prachtige vriendin van Mart Hoogkamer

Wat een beauty!

Mart Hoogkamer is met zijn zomerhit 'Ik Ga Zwemmen' niet meer van de radio af te slaan. In het nummer zingt hij over een meisje dat hij wil veroveren, maar in real life is onze Mart al voorzien van een vriendin. Oeh la la!

Wat een beauty!

De vriendin van de zanger is Jennifer van Ooijen. De prachtige brunette is de eigenaresse van een fashion boutique in Rosmalen. Daarnaast is de beauty ook bezig als make-up artist en heeft ze meer dan 22 duizend volgers op Instagram. Wat een leuk koppel!

Weer samen

In een interview met Shownieuws is de zanger openhartig over zijn relatie met Jennifer. De twee waren namelijk al eerder een setje, maar gingen toen uit elkaar. Gelukkig vindt ware liefde altijd zijn weg, en zijn de twee tegenwoordig weer samen. “Jennifer en ik zijn heel goed met elkaar. Het loopt op rolletjes gelukkig”, aldus een verliefde Mart.

De zanger is door zijn zomerhit veel van huis en heeft daardoor niet veel tijd om bij Jennifer te zijn. Toch genieten ze van de momenten dat ze wel bij elkaar kunnen zijn. Ook staat ze volledig achter hem, zo legt Mart uit. “Zij gunt mij al het succes. Zij schopt mij ook onder mijn kont van: 'Ga nou je ding doen waar je het best in bent en doe gewoon je ding waar je je goed bij voelt.' En ik denk dat daar heel weinig vrouwen van zijn.”

Tatoeage

De 23-jarige zanger heeft zijn liefde voor haar al vereeuwigd op zijn lichaam. Hij heeft namelijk een tatoeage van Jennifer. “De tatoeage hoeft nog niet weg. Als hij weg is, is hij weg”, stelt Mart. Gelukkig zijn de twee samen en gaat alles goed. “Zij heeft ook geen andere jongen en ik geen andere vrouw. We houden heel veel van elkaar en we hebben het leuk met elkaar.”

Bron: Shownieuws | Beeld: Videostill YouTube, Instagram

Laatste nieuws