Tony Junior doet shocking onthulling over Julia in De Bachelor

Julia had het blijkbaar voor de opnames van De Bachelor gezellig met een andere man.

Gister wist Videoland ons al warm te maken met een spannende teaser van de nieuwe Bachelor-aflevering. Inmiddels weten we hoe de vork in de steel zit, want in de nieuwste aflevering komen de twijfels die Tony over Julia heeft duidelijk aan bod.

Twijfelen aan oprechtheid

In de aflevering wordt duidelijk dat Tony van de productie opvallende informatie heeft gekregen, waardoor hij twijfelt aan de oprechtheid van Julia. De bachelor besluit hierom Julia apart te nemen en zijn twijfels uit te spreken. “Er zit me iets een beetje dwars”, begint Tony. “Sinds een aantal dagen heb ik gevoelens voor jou, misschien nog wel meer dan je denkt. Ik heb je een aantal dagen geleden bij de waterval gevraagd hoe je over mij denkt en of je gevoelens oprecht zijn, maar ik heb wel wat te horen gekregen…”

“Ik heb te horen gekregen dat je, voordat je hierheen kwam, met een voorgaande bachelor een tijdje gedatete hebt. Ik ben hier helemaal naartoe gekomen om iemand zoals jou te ontmoeten, dus ik vind dit best heftig.”

Veel tranen

De informatie die Tony met Julia deelt komen overduidelijk hard binnen bij de beauty. “Ik heb twee weken voor ik hierheen ging een paar dates met hem gehad, en dat was prima”, vertelt ze eerlijk. “Maar ik heb hem verteld dat ik hieraan (aan De Bachelor, red.) mee ging doen, dus ik ben helemaal open deze ervaring ingegaan.”

Julia vertelt vervolgens geëmotioneerd dat ze dit Tony graag had willen vertellen. Waarop de dj stellig antwoord: “Maar dat heb je niet gedaan.” Het is een behoorlijk pittig gesprek, waar Julia flink wat tranen om moet laten. Of Tony de beauty nog een kans heeft? Daar moet de dj naar eigen zeggen nog even over nadenken. “Ik zet even het vizier weer op scherp, en ik zet me ook helemaal open om weer van gedachten te veranderen.” Hmm…

Bron: Videoland | Beeld: De Bachelor

Laatste nieuws