Tony Junior twijfelt aan oprechtheid Julia: ‘Ik heb wat te horen gekregen vandaag’

Hmm...

Vorige week zagen we in De Bachelor dat Tony Juniors bestie Carmen een aantal pittige vragen aan Julia stelde. Niet alleen Carmen twijfelt blijkbaar aan de oprechtheid van Julia, want ook Tony heeft zijn twijfels. In de preview die Videoland vandaag op Instagram deelde lijkt de dj een vreemde ontdekking te hebben gedaan…

Tranendal

In de aflevering die morgen op Videoland verschijnt gaan we eindelijk zien welke ladies de finale hebben behaald. Tony staat voor een aantal lastige keuzes, zo blijkt ook wel uit de preview die we op de Instagram-feed van de streamingdienst zien. We zien de dj een pittig gesprekje voeren met Julia. “Ik heb je een aantal dagen geleden bij de waterval gevraagd of je oprecht was met mij, en wat je intenties zijn”, begint Tony. “Maar ik heb wel wat te horen gekregen vandaag.”

Niet veel later verschijnt Julia met tranen in haar ogen in beeld. “Ik denk ik gewoon mijn kans heb vergooid, op iets f*cking moois”, vertelt ze geëmotioneerd. Uhm, waar zal dit precies over gaan? En kiest Tony nog wel voor Julia? Wij zijn héél erg benieuwd.

Carmen

In de aflevering van vorige week zagen we dat Carmen een aantal pittige vragen aan Julia stelde. Julia vertelde in geuren en kleuren over haar ambitie om actrice te worden, waarna Carmen ervoor vreesde dat Julia op Tony's succes mee wilde liften. “Acteercarrière zei je, toch?”, begon Carmen tegen Julia. “Tony heeft best wel een interessant leven, en hij is niet op zoek naar een dame die mee wil liften op zijn succes. Hoe zie je dat voor je?”, ging ze verder.

Volgens Julia waren deze verwijten helemaal niet juist. Zij is naar eigen zeggen op zoek naar een leuke relatie, en het is totaal niet haar bedoeling om mee te liften op het succes van de bachelor. “Dat is totaal niet mijn insteek”, begint ze. “Ik heb hier helemaal geen zin in. Dus tja, dan trek ik gewoon een muur op”, vertelt Julia in tranen.

Beeld: Videoland, Instagram

Laatste nieuws