Wil je hebben: hier koop je een roze airfryer

Een eyecatcher in de keuken!

Lees ook

De airfryer is een geliefd product in menig keuken. Van patat en snacks tot baksels en geroosterde groenten: je kunt er heel veel verschillende gerechten in bereiden. Hoewel de zwarte en witte varianten van de airfryer tijdloos en stijlvol zijn, is deze nieuwste versie pas écht een statement in je keuken. Hij is namelijk roze. We like!

Roze airfryer

Alles wat ondergedompeld is in roze ziet er wat ons betreft meteen beter uit, dat geldt dus ook voor de airfryer. Het apparaat is voor ons onmisbaar in de keuken en we gebruiken hem wekelijks. Gelukkig hoef je niet meer te kiezen voor een classy zwarte of witte variant, want er bestaat er nu ook een in het roze.

Waar moet je zijn?

De roze airfryer koop je bij Create by Ikohs. Geen fan van de roze kleur? Hij is ook verkrijgbaar in pastelgroen, zwart en wit. Enne, je moet snel zijn. De roze airfryer is namelijk afgeprijsd en kost nu maar 59,95 euro. Je vindt ‘m hier!

Airfryer

Het voordeel van een airfryer is dat je eten veel minder vet bevat. Dit komt door de hete lucht die aan de binnenkant van het apparaat circuleert. Doordat er geen vet aan te pas komt, ruikt je keuken na het bakken ook niet naar een snackbar. Niet voor niets dus dat we al jaren fan zijn van dit innovatieve keukenproduct!

Bron: Kookfans | Beeld: Create by Ikohs

Laatste nieuws

Zie ook