Sarai kreeg lovende reacties na het delen van haar natural hair: ‘Alles ontplofte’ 

De kwetsbare kant van Sarai leverde bizar veel positieve reacties op.

In één van de afleveringen van De Bachelor kregen de dames de taak om een persoonlijke video op te nemen. Voor Sarai voelde dit als het perfecte moment om een grote onzekerheid met Tony Junior te delen. Dat dit zoveel positieve reacties op zou leveren? Dat had de beauty naar eigen zeggen nooit verwacht.

Natural hair

Van een emotionele brief tot aan een zelfgemaakte rap: alles kwam voorbij in de challenge die Tony voor zijn dames had bedacht. Sarai koos ervoor om in een persoonlijke video te vertellen over haar persoonlijke hair journey. De studente heeft van zichzelf een afro, maar droeg jarenlang een pruik, omdat ze zich niet zeker voelde over haar natuurlijke haar.

“Het enige persoonlijke wat ik altijd al een keer wilde doen, maar niet goed durfde, was mijn afro laten zien”, begint Sarai aan de telefoon. “Ik voelde me in de villa heel erg thuis en iedereen reageerde heel fijn, dat maakte het gewoon veel makkelijker om te doen.”

Veel reacties

Nadat de aflevering van Sarai op Videoland verscheen, kreeg de beauty binnen no-time een stortvloed aan positieve reacties. “Ik heb daarna zoveel reacties gekregen, alles ontplofte”, begint ze. “Mensen die hetzelfde mee hebben gemaakt lieten aan mij weten dat ze vroeger ook gepest werden vanwege hun haar.”

“Sommige mensen zeiden zelfs dat ze door mij geen pruiken meer wilden dragen, dat ik hun het laatste zetje heb gegeven. Dat was echt heel tof om te lezen”, stelt Sarai. “Ik was er heel verbaasd over, ik verwachtte niet dat mensen het op die manier zouden zien.”

Negatieve reacties

Sarai heeft naar eigen zeggen maar weinig last gehad van commentaar van de kijkers. Ondanks dat via social media veel Bachelor-kijkers hun ongezouten mening geven over de uitzendingen, heeft Sarai alleen maar positieve reacties gekregen.

“Of ik heb het niet gelezen, maar ik heb echt nooit een negatieve reactie gezien”, stelt de beauty. Ook vrienden en familie hebben niets negatiefs te zeggen over haar deelname. “Ik hoor van iedereen dat ik gewoon de Sarai ben die ik buiten de camera's om ook ben.” You go, Sarai.

Beeld: Videoland

Laatste nieuws