Sarai geeft uitleg over ‘sneer’ naar Julia: ‘Ik had mijn twijfels bij haar’

In gesprek met Grazia vertelt Sarai openhartig over de band die zij met alle dames had.

Met twintig meiden in één villa verblijven, terwijl je ook nog eens achter dezelfde man aan zit: het is een behoorlijk pittige situatie. De dames ging het tijdens De Bachelor enorm goed af, zo vertelt Sarai aan Grazia. Ook geeft de studente uitleg over de ongezouten mening die zij over Julia gaf.

Kleine discussie

Tijdens haar één op één date met Tony Junior vroeg de dj aan Sarai met wie zij de minste klik had in de villa. Sarai nam op dit moment geen blad voor de mond en noemde Julia. “Maar dat komt meer omdat ik me soms afvraag of het wel oprecht is”, stelde Sarai tijdens de date.

Aan de telefoon vertelt Sarai dat deze opmerking absoluut niet tactisch was bedoeld. “Er was iets gebeurd tussen Julia en mij, waardoor ik op dat moment de minste klik met haar had”, begint ze. “We hadden een kleine discussie gehad, dus toen had ik m’n twijfels bij haar”, gaat ze verder. “Die uitspraak paste bij hoe ik me voelde op dat moment.”

Inmiddels opgelost

Inmiddels is het all good tussen de twee en hebben Julia en Sarai de boel alweer helemaal opgelost. “Het is nu zelfs moeilijk om het goed te herinneren, omdat het lang geleden is en ik weer helemaal goed ben met Julia.”

Volgens Sarai wilde Tony van alle dames weten met wie zij de minste klik hadden in de villa, maar wilde niet iedereen antwoord geven op deze vraag. “Ik ben een persoon die daar gewoon antwoord op geeft”, lacht Sarai.

Dat de sfeer tussen de ladies in hun gigantische villa verder helemaal goed zat, is iets waar Sarai met een fijn gevoel op terugkijkt. “Ik dacht: ik moet echt het mooiste maken van mijn tijd in de villa. Ik heb dit ook een paar keer tegen de anderen gezegd, je moet er gewoon echt iets leuks van maken. De sfeer was daardoor continu heel positief.”

Veel geleerd

Dat de dames niet alleen met Tony, maar ook met elkaar een fijne tijd hebben gehad, is zeker in het programma terug te zien. Niet alleen heeft Sarai zich vermaakt, ze heeft naar eigen zeggen ook flink wat dingen geleerd tijdens haar deelname. “Ik heb veel dingen geleerd over mezelf”, stelt ze.

“Als ik ooit iemand wil vinden, dan moet ik me sneller openstellen. Dat gaat nu makkelijker, want ik heb dat ook bij alle meiden daar moeten doen. We hebben daar zoveel tijd met elkaar doorgebracht, zonder dat je een telefoon bij je hebt. Je leefde daar echt in een bubbel.”

Beeld: Videoland

Laatste nieuws