Zien: de eerste beelden van het nieuwe seizoen Expeditie Robinson

'Totale paniek', klinkt het in de eerste beelden.

Het aftellen is voorbij, want deze week gaat het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson eindelijk van start. Alle kandidaten zijn inmiddels bekend gemaakt, dus we kunnen ons opmaken voor de eerste aflevering. Voor alle fans die echt niet kunnen wachten, heeft het programma alvast de eerste beelden onthuld.

Eerste beelden

Expeditie Robinson heeft de eerste beelden gedeeld, en die zijn veelbelovend. We krijgen alvast een sneak peek van een van de eerste proeven te zien. Een onderdeel hiervan is – uiteraard – vuur maken, iets wat een echte Robinson natuurlijk moet kunnen.

Uit de eerste beelden blijkt al snel dat de kandidaten het ook dit seizoen niet gemakkelijk hebben. “Ik roep nog snel: ik ga niet panikeren”, horen we Stefano Keizers zeggen. “Twee seconden later… totale paniek!”

Deelnemers

De afgelopen weken zijn de kandidaten van dit seizoen langzamerhand bekendgemaakt. Gisteravond maakten verslaggever Dennis Schouten, zangeres Sieneke en Kris Kross Amsterdam-frontman Yuki Kempees de groep compleet. In totaal zijn er maar liefst achttien BN'ers afgereisd naar Kroatië.

Ook Dyantha Brooks, Jasper Demollin, Sandra Ysbrandy, Stefano Keizers, Jasmine Sendar, Jan van Halst, Eva van de Wijdeven, Annemiek Koekoek, Defano Holwijn, Britte Lagcher, Robbert Rodenburg, Sterrin Smalbrugge, John de Bever, Sylvana IJsselmuide en René van Meurs zijn dit seizoen te zien op een onbewoond eiland.

Nieuw seizoen

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson gaat op 29 augustus van start. Dit jaar is het survivalprogramma twee keer per week te zien, op zondag om 20.00 uur en op donderdag om 20.30 uur bij RTL 4.

Het decor is dit jaar anders dan we gewend zijn, want vanwege alle coronamaatregelen konden de opnames niet plaatsvinden op de Filipijnen. De deelnemers reisden daarom af naar Kroatië, waar ze de strijd aan zijn gegaan met elkaar én de natuurelementen. Enne, natuurlijk zijn er ook dit seizoen weer spectaculaire proeven en spannende eilandraden te zien. We can't wait!

Beeld: RTL/Tom Cornelissen, Instagram

Laatste nieuws