Dít zijn de laatste drie deelnemers voor Expeditie Robinson

Hiermee zijn alle kandidaten van dit seizoen bekend.

Nog precies een week en dan gaat ons favoriet programma finally weer van start. De afgelopen tijd zijn de deelnemers van Expeditie Robinson langzamerhand bekendgemaakt en vanavond zijn de laatste drie onthuld.

Laatste drie

We hebben Expeditie Robinson een jaar moeten missen, maar het programma is back. Nadat we eerder deze week op Instagram al drie silhouetten te zien kregen, met bijbehorende aanwijzingen, had RTL Boulevard vanavond de eer om te onthullen wie er achter de silhouetten schuilgingen.

Niemand minder dan verslaggever Dennis Schouten, zangeres Sieneke en Kris Kross Amsterdam-frontman Yuki Kempees maken de groep met deelnemers compleet.

Alle deelnemers

De afgelopen weken zijn de kandidaten van dit seizoen langzamerhand bekendgemaakt. In totaal zijn er maar liefst achttien BN'ers afgereisd naar Kroatië. We snappen dat je het overzicht inmiddels een beetje kwijt bent geraakt, dus we zetten alle kandidaten nog even op een rij.

Naast Dennis, Sieneke en Yuki, zijn Dyantha Brooks, Jasper Demollin, Sandra Ysbrandy, Stefano Keizers, Jasmine Sendar, Jan van Halst, Eva van de Wijdeven, Annemiek Koekoek, Defano Holwijn, Britte Lagcher, Robbert Rodenburg, Sterrin Smalbrugge, John de Bever, Sylvana IJsselmuide en René van Meurs dit seizoen te zien op een onbewoond eiland.

Nieuw seizoen

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson gaat op 29 augustus van start. Dit jaar is het survivalprogramma twee keer per week te zien, op zondag om 20.00 uur en op donderdag om 20.30 uur bij RTL 4. Het decor is dit jaar anders dan we gewend zijn, want vanwege alle coronamaatregelen konden de opnames niet plaatsvinden op de Filipijnen. De deelnemers reisden daarom af naar Kroatië, waar ze de strijd aan zijn gegaan met elkaar en de natuurelementen. Enne, natuurlijk zijn er ook dit seizoen weer spectaculaire proeven en spannende eilandraden. We can't wait!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: RTL, Instagram

Laatste nieuws