Ook déze BN’ers te zien in Expeditie Robinson

We can't wait!

Nog heel even geduld en dan gaat het spiksplinternieuwe seizoen van Expeditie Robinson van start. Na Stefano Keizers, Jasmine Sendar, Jan van Halst en Eva van de Wijdeven zijn er nu nog meer deelnemers bekend gemaakt.

Annemiek Koekoek

Eerder deze week deelde Expeditie Robinson een cryptische post op Instagram met vier silhouetten en aanwijzingen naar de volgende deelnemers. Veel volgers dachten toen al dat Boer Zoekt Vrouw-kandidaat Annemiek Koekoek één van de deelnemers zou zijn – en dat blijkt te kloppen! Vandaag is bekend geworden dat de boerin meedoet aan het nieuwe seizoen. “YES EINDELIJK mogen wij het zeggen: ik heb meegedaan aan Expeditie Robinson!!”, schrijft ze vol enthousiasme op Instagram.

Voor veel kandidaten is het een behoorlijke opgave om hun deelname geheim te houden en hun dagelijkse leven door te laten draaien. Voor Annemiek was dit, met een boerderij, nog nét iets lastiger. Op Instagram legt de boerin uit hoe ze dat heeft gedaan. “Een hele groep mensen heeft zich een slag in de rondte gewerkt en gelogen om ervoor te zorgen dat ik mee kon doen aan dit grote avontuur”, legt ze uit. Zo hebben er mensen voor haar dieren gezorgd en had iemand “er bijna een dagtaak aan om te doen alsof ze mij was”, schrijft ze lachend. “Dankbaar ben ik voor mijn vrienden en familie die dit hebben mogelijk gemaakt voor mij.”

Robbert Rodenburg

Naast Annemiek zijn ook de andere drie deelnemers die schuilgingen achter de silhouetten onthuld. Ook YouTuber Robbert Rodenburg laat weten dat hij het survivalavontuur is aangegaan. “Ik hoef niet langer meer te liegen, niet langer te zwijgen, want alle geruchten zijn waar. Ik doe dit jaar mee aan Expeditie Robinson 2021!”

Ook actrice Britte Lagcher en rapper Defano Holwijn maakten bekend mee te doen aan het programma.

Overige deelnemers

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson gaat op 29 augustus van start. Dit jaar is het survivalprogramma twee keer per week te zien, op zondag om 20.00 uur en op donderdag om 20.30 uur bij RTL 4. We can't wait!

Bron: Tips en Weetjes | Beeld: RTL, Instagram

Laatste nieuws