Julia Mekkes en lover Mischa delen groot nieuws op Instagram

'Zoveel zin in dit nieuwe avontuur', deelt Julia.

Julia Mekkes en lover Mischa deelden onlangs op Instagram dat ze gingen samenwonen. Het koppel woonde in het huis van Julia, maar dat bleek maar om een korte periode te gaan. De lovebirds hebben namelijk samen een huis gekocht.

Groot nieuws

Op Instagram deelt Julia een foto waarop we haar samen met Mischa – inclusief klusoutfit – in een lege woning zien staan. “YES. Wij hebben samen een huis gekocht”, begint ze haar verhaal.

Aangezien Julia en Mischa een gigantische hamer in hun hand hebben, grapt de influencer meteen. “En we hebben 'm ook meteen gesloopt.” Hiermee doelt Julia uiteraard dat er een flinke verbouwing op de planning staat.

Eigen serie

Julia verwijst dan ook meteen naar haar eigen YouTube-serie die eraan zit te komen. Julia gaat namelijk haar volgers volledig op de hoogte houden van alle plannen die zij en Mischa hebben gemaakt. In de eerste video uit haar eigen serie 'De beuk erin. Van aankoop tot droomhuis' geeft Julia alvast een tour door het gloednieuwe stekje.

Van keuken tot badkamer en van slaapkamer tot kledingkast: alles gaat eruit en wordt opnieuw ingedeeld. De influencer heeft het huis van haar vader over mogen kopen en geeft toe dat dit enorm fijn is. “Het is tegenwoordig een gekte op de huizenmarkt”, laat Julia weten. Wij zijn nú al benieuwd naar het eindresultaat!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws