Niek Marijnissen over einde Like Me, I’m Famous: ‘Ik kon het niet geloven’

'Ik had gewoon één like meer nodig gehad.'

Lees ook

Like Me, I’m Famous was een prachtig avontuur, maar wel eentje dat voor Niek Marijnissen veel te snel tot een einde kwam. Met Grazia blikt de ondernemer terug op zijn deelname aan het programma.

Te weinig likes

Als allereerste moest Niek het veld ruimen in Frankrijk, iets wat hij helemaal niet leuk vond. “Ik vond het verschrikkelijk”, blikt Niek terug. “Ik vond het echt heel jammer en kon het zelf niet geloven. Ik had me erop ingesteld dat ik ver zou komen.”

Volgens Niek was het een samenloop van omstandigheden. “Ik had die dag veel pech gehad. Alles zat tegen. Ik had heel slecht geslapen op een ingezakt bed. En ik dacht dat ik een pact had gesloten met Roxanne, Joan en Vonneke, maar Vonneke was de afspraak niet nagekomen en had me geen likes gegeven. Ook van Rox kreeg ik niet de likes die ik had verwacht. Hierdoor kwam ik uit op een gelijkstand met Jay.”

Het was uiteindelijk aan infleader Joey om te bepalen wie naar huis moest. “Ik vond dat heel zuur. Kom dan met een proef! Ik ben competitief en ik hou van spelletjes en winnen.”

Competitief

Tijdens zijn korte deelname aan het programma was een ding wel duidelijk: Niek wasn’t going down without a fight. Hij voelde al nattigheid en zette alles op alles om de ceremonie te overleven. Die strijdlust blijkt altijd al in hem te hebben gezeten, zo vertelt de Bredanaar. “Dat begon van kleins af aan al. Als we dan Monopoly gingen spelen, wilde ik de bank zijn. Ik ging dan stiekem valsspelen. Maar verder ben ik heel eerlijk hoor!”

Gelukkig kijkt Niek met een goed gevoel terug op het programma. “Het blijft een domper dat ik er als eerste uitlag, dat wil natuurlijk niemand. Zeker niet als je zo competitief bent als ik, maar ik vond het heel erg leuk om mee te doen!” Daarnaast heeft de ondernemer ook nog leuke plannen voor de toekomst. “Binnenkort lanceer ik iets nieuws! Ik heb natuurlijk mijn eigen bubbels al, maar ik kom ook met een soort verzorgingsproduct voor mannen én vrouwen, maar daar kan ik momenteel nog niet te veel over vertellen.”

Beeld: Like Me, I’m Famous

Laatste nieuws

Zie ook