Love Islands Nina en Paulo doen boekje open over hun toekomst samen

Gaat de relatie van de twee in Nederland ook standhouden?

Nina en Paulo leken elkaar in de Love Island-villa helemaal gevonden te hebben, maar maakten hun relatie nog niet official. Niet omdat de twee elkaar niet leuk genoeg vinden, maar omdat ze elkaar in Nederland nog beter willen leren kennen. In Love Check-Up doen de twee een boekje open over hun toekomst samen.

Goede basis gelegd

Als kijker zagen we het meteen: de klik tussen Nina en Paulo is real. De twee matchen qua innerlijk en uiterlijk (want hoe knap is dit koppel) enorm goed met elkaar. Ook Nina en Paulo zijn dolblij met hun connectie. Zo vertelt Paulo met een big smile dat hij en Nina in Love Island een heel goede basis voor een relatie hebben gelegd. “Maar we gaan elkaar in Nederland gewoon nog beter leren kennen en alles verder uitzoeken, want dan zijn we in onze natuurlijke habitat”, gaat hij verder.

De twee vinden het belangrijk dat hun leven in Nederland ook met elkaar gaat matchen. “Want dan is Nina met haar familie en haar eigen werk bezig, en ben ik met mijn familie en met mijn werk bezig.”

Key to succes

Om de relatie in Nederland te laten slagen is het volgens Paulo belangrijk om open en eerlijk naar elkaar te communiceren. “Ik hoop dat dit blijft groeien. We zitten hier in een ideale setting, maar in Nederland heb je te maken met een hoop externe factoren. Dus ik ga nu niet roepen dat het sowieso gaat werken, maar we kijken er wel heel positief naar”, legt Paulo uit.

“Zeker weten”, vult Nina aan. Waaruit blijkt dat de Islander het compleet eens is met de uitleg van Paulo. Enne, als je het aan ons vraagt hebben we alle vertrouwen in dit koppel. De twee zijn ontzettend cute samen.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videoland

Laatste nieuws