Winning Wednesday: 1x een jaar gratis sporten bij David Lloyd

Doe mee en maak kans!

Een nieuwe woensdag, een nieuwe Winning Wednesday. Goed nieuws voor de sportievelingen onder ons, want deze week mogen we 1x een jaar gratis sporten bij David Lloyd Amsterdam weggeven.

Fitte zomer

Ondanks dat we bijna weer terug zijn in het 'oude normaal' zit de afgelopen coronaperiode nog vers in ons geheugen. Nooit eerder hingen we zoveel op de bank en spendeerden we onze avonden met een zak chips, een fles wijn en een Netflix-serie. Niet verkeerd, maar iets minder fijn voor onze gezondheid. Het is dan ook niet gek dat veel Nederlanders staan te trappelen om weer een beetje in shape te komen.

Nu de zomer on it's way is en we eindelijk weer een bezoekje mogen brengen aan de sportschool, is niets zo fijn als een plek waar je meerdere sporten kunt beoefenen. Of je nu wilt fitnessen, zwemmen in het zwembad of groepslessen wil volgen: bij David Lloyd vind je alles onder één dak.

David Lloyd

Elke individuele David Lloyd-club beschikt over een zwembad, tennis-, badminton en squashbanen, een spa, lounge met gratis Wi-Fi, een crèche en kinderdagverblijven. Er worden meer dan honderd groepslessen per week gegeven in de speciaal ontworpen studio's. Zo vind je er Body & Mind studio's die ingericht zijn voor holistische lessen, zoals pilates of yoga. Cardio-gebaseerde oefeningen, zoals Group Cycling, vinden plaats in ruimtes met de daarvoor benodigde apparatuur.

Enne, aangezien wij Nederlanders de afgelopen 1,5 jaar wat minder hebben bewogen dan we normaal gesproken doen, wil David Lloyd een positieve impact maken. David Lloyd Amsterdam wil mensen aansporen om meer te bewegen, dus heeft hierom een killer van een actie bedacht. Wanneer je je via deze link aanmeldt voor een lidmaatschap, sport je tot augustus helemaal gratis. Hoe fijn is dat?

Win, win, win

Ben jij van plan het aankomende jaar héél veel te gaan sporten? Dan hebben wij goed nieuws. Grazia mag namelijk 1x een jaar gratis sporten bij David Lloyd weggeven. Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen. Succes!

Niet gewonnen? Niet getreurd. HIER scoor je een lidmaatschap bij David Lloyd gewoon zelf.

[mail-and-win title=”Winning Wednesday: 1x een jaar gratis sporten bij David Lloyd” description=”Doe mee en maak kans!” questions=”%5B%5D” ended_at=”29-6-2021″ terms=””]

*Deze winactie loopt t/m 29 juni. Ben jij de winnaar? Dan nemen we contact met je op.

Laatste nieuws