Hilarisch: Bas Smit en Nicolette van Dam delen grootste vakantieblooper

Oeps!

Bas Smit en Nicolette van Dam zijn al veertien jaar samen en hebben dan ook al het een en ander meegemaakt. De twee houden van een vakantie op zijn tijd, maar dat loopt niet altijd even vlekkeloos, zo vertellen ze in Grazia's Zomerboek.

Lekker in bad

“We gingen samen een romantisch weekendje naar Londen, omdat Ronan Keating, een vriend van ons, afscheid nam van Boyzone”, begint Nicolette het beschamende verhaal. “Toen we bij het hotel aankwamen, wisten we niet wat we zagen: zo luxe, alles monumentaal en met ornamenten aan de plafonds.”

Moe van de reis, besloot Bas even lekker te ontspannen in bad. Dus liet hij de badkuip volstromen met heerlijk warm water. “Maar tijdens het vollopen vergat hij de tijd”, vertelt Nicolette.

Eeuwenoude plafond

“Ineens werd er heel hard op de deur gebonsd”, gaat Bas verder. “Het was de conciërge die vroeg: 'Wat zijn jullie in godsnaam aan het doen? Aan de bar loopt het water door het plafond naar beneden.' Wat bleek: ons bad – zo'n chique losstaande zonder waterstop – was helemaal overgelopen.”

Nicolette weet nog hoe erg ze schrok. “De hele badkamer stond onder het water, zo erg! Toen we een uur later naar buiten gingen, zagen we dat een stuk van de lobby was afgezet, omdat daar het water naar beneden druppelde”, vertelt de blondine. “Door dat eeuwenoude plafond heen”, voegt Bas toe. Aiii…

Benieuwd naar het hele interview met Bas en Nicolette? Je leest 't in Grazia's Zomerboek. Dinsdag in de winkel!

Bron: Grazia (Jill Waas) | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws