Wow: zo vaak is er in totaal al getweet over de Kardashians

Niet normaal!

De Kardashians zijn inmiddels al heel wat jaren op de buis te zien. Inmiddels zijn we al bezig aan het twintigste (!) seizoen van Keeping Up With The Kardashians en dat is tevens ook meteen de laatste. Hoog tijd dus om de balans van de afgelopen jaren eens op te maken.

505 miljoen Tweets

Het Amerikaanse entertainmenttijdschrift Variety heeft namelijk uitgezocht hoeveel Tweets er in de afgelopen jaren over de Kardashians zijn verstuurd. En aangezien de realitysoap vanaf 2007 tot en met heden al te zien is op menig tv, levert dat vast een heel hoog resultaat op.

En ja hoor, er zijn in totaal maar liefst 505 miljoen tweets over de beroemde Kardashian-familie verstuurd in de afgelopen jaren. 505 miljoen!

Realityshow

Kim Kardashian herself kwam het meest ter sprake in de tweets. 211 miljoen tweets gingen over Kim. Kylie Jenner staat op nummer twee, met 111 miljoen tweets. Kendall Jenner staat met 64 miljoen tweets op nummer drie. Khloé en Kourtney Kardashian waren daarentegen iets minder populair. Zo werd er 49 miljoen keer over Khloé getweet en 25 miljoen keer over Kourtney. Wat een getallen!

Laatstgenoemde zus vertelde onlangs nog over het begin van de show. Zo vertelde ze dat de producer van het programma Kim Kardashian graag wilde ontmoeten. Kim vroeg vervolgens of de makers naar hun eigen winkel konden komen. Dash was dé winkel van Kim en Khloé waar de ladies in het eerste seizoen van KUWTK veel tijd doorbrachten.

“Ze kwamen naar de winkel en de vrouw zei: 'oh mijn god, jij en je zussen! Dit is het.' Dus toen begonnen we een show te maken over de zussen”, legt Kourtney uit. Aha!

Bron: NU.nl | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws