Hilarisch: déze beroemde KUWTK-scène wilde Kris Jenner niet in de serie hebben

Kris was hier niet zo blij mee.

De Kardashians hebben de afgelopen jaren al hun wel en wee in Keeping Up with the Kardashians gedeeld. Hoewel de serie voornamelijk om zussen Kim, Kourtney, Khloé, Kendall en Kylie draaide, kwam ook moeder Kris Jenner regelmatig in beeld. Iets wat ze niet altijd even leuk vond. Zo zit er in seizoen zeven een scène die ze liever niet had willen filmen…

Allergische reactie

Het filmen van een realityserie gaat niet alleen over rozen. Zo moet je ook weleens in beeld verschijnen als je daar helemaal geen zin in hebt. In een interview met Hayu blikt een van de KUWTK-producers terug op zo'n moment.

Zo vertelt de maker dat Kris één keer bijna weigerde om zich voor de serie te laten filmen. In het zevende seizoen had de momager door een allergische reactie namelijk een opgezwollen bovenlip. “Ze wilde niet filmen vanwege die opgezwollen lip”, deelt de producer. “Maar ze begreep uiteindelijk wel dat we op vakantie waren en dat wat er met haar gebeurde erbij hoorde, dus ze moest eigenlijk wel.”

Bizar

Het fragment waarin Kris haar opgezwollen lip toont, is inmiddels miljoenen keren bekeken. Te zien is dat Kris er behoorlijk mee zit dat haar lip zo dik is geworden. “Ik zie er niet uit”, klaagde ze erover.

Kinderen Kim en Rob maakten het er echter niet beter op. Zo noemde Rob de lip van zijn moeder 'bizar' en lachte Kim haar moeder uit. “Het lijkt wel alsof je lip gaat exploderen.” Het blijkt maar weer: van je familie moet je het hebben…

Bron: RTL Nieuws | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws