Cruelty free én duurzaam: dit zijn onze favoriete vegan verzorgingsproducten 

Viva vegan favorites!

Vegan verzorgingsproducten zijn hotter dan ooit. Dit zijn onze vegan favourites, die niet alleen goed zijn voor de dieren, maar zeker ook voor jou.

Sterk staaltje

Meer volume en lengte? Check. Smudge proof en clump-free? Check! De Strength & length mascara van bareMinerals is verrijkt met een plantaardig wimperserum dat je in no-time sterkere en volle wimpers geeft. Zo zien we ’t graag.

€27 (8 ml)

Lekker stevig

Je wallen verhullen en tegengaan wordt een stuk makkelijker met de Firming eye gel-cream uit de Resveratrol-lift lijn van Caudalíe. Deze crème is extra bijzonder door de vegan collageenbooster die de huid verstevigt door op alle huidlagen in te werken. Hier hebben we een oogje op.

€41 (15 ml)

Scrubben maar

Wat broccoli en spinazie doen voor je lichaam, doet Bioré met je huid. De Daily detox exfoliator, die is ontwikkeld met organic cannabis sativa seed olie, reinigt de poriën diep en geeft je huid een milde detox.

€11 (125 ml)

Grensverleggend

De natuurlijke verzorgingsproducten van het Vlaamse merk Ray zijn nu ook in Nederland verkrijgbaar. Onze favoriet: de grapefruit bodylotion. De oliën en karitéboter in de lotion voeden en hydrateren de huid intens. Daarnaast bestaat de fles volledig uit gerecycled plastic. Goed voor jou en de planeet.

€39 (500 ml)

Wonderdrupje

Last van een droge huid in de zomer? Abysk to the rescue. Deze plantaardige, diepvoedende gezichtsolie is rijk aan vitamine A, C en E en gaat huidveroudering door uv-stralen tegen.

€40 (30 ml)

Deo in een tube

Vergeet je op drukke dagen weleens deo op te doen? Begrijpelijk. Gelukkig hoef je daar dankzij de hypergeconcentreerde deocrème van nuud niet meer elke dag aan te denken. Breng een beetje crème onder je oksels aan en je bent maar liefst drie (!) dagenlang fris en odour-free. Het proberen waard, niet?

€13

Beeld: iStock

Laatste nieuws