Deze self-care beautyproducten mogen niet ontbreken in je beautystash

Self-care is the best care!

Lief zijn voor jezelf is wat ons betreft alvast dé beautytrend van 2022. Want self-care is toch wel the best care. Met deze fijne beautyproducten helpen we je alvast op weg.

Coffee to Glow

Zoals die eerste kop koffie in de ochtend je een fijne oppepper geeft, doet deze lipscrub dat voor je lippen. De lipscrub uit de Coffee to Glow trend edition van essence – met echte koffieboondeeltjes – exfolieert je lippen zacht, maakt ze glad en voedt ze met rijke oliën. Verkrijgbaar tot half december bij Kruidvat.

01 Where have you bean all of my life? €1,99

Rol je zen

De Maria Malki Eye roller is wat ons betreft een must voor je self-careroutine. De roller verbetert bloedcirculatie en laat puffy eyes en donkere kringen verdwijnen. Bewaar ’m in de koelkast om je zenmoment compleet te maken.

€12,95

Happy Hybride

De Spread Happiness scented hair & body mist van weDo doet z’n naam eer aan. De heerlijk ruikende nevelspray met natuurlijk geactiveerd bamboe-water is vegan en vrij van siliconen en kunstmatige kleurstoffen. Een traktatie voor haar en huid. En door de recyclebare fles en verpakking is-ie ook nog eens fijn voor het milieu. Verkrijgbaar bij geselecteerde salons

€24,90 (100 ml)

Makes Sense

Versterkt haar, hoofdhuid en haarzakjes, maakt de huid soepel en is geschikt als oogmakeupremover en gezichtsserum: en zo kunnen we nog wel even doorgaan. De ZENZ Oil treatment pure no. 97 is een echte alleskunner en een traktatie voor je huid en haar. Verkrijgbaar via chapter.green en bio kapsalons.

€49,50 (100 ml)

Bonjour Bonajour

Groene thee bevat antioxidanten en zou stress, vermoeidheid en huidproblemen verminderen. Niet zo gek dat Bonajour dit ingrediënt dan ook aan hun Mugwort cream calming mask toevoegde. Samen met gemalen alsem verlicht dit masker de gevoelige huid en worden irritaties aangepakt. En schenk meteen even een kopje groene thee voor jezelf in terwijl je het masker laat intrekken. Verkrijgbaar bij laboratory-k.com.

 €23 (50 ml)

Tripple Care

Met een drievoudige bescherming tegen hyperpigmentatie belooft Medik8 dat Oxy-R Peptides pigmentatie écht aanpakt en de huid zichtbaar verbetert. Smeer ’s ochtend en ’s avonds na het reinigen van je huid een paar druppels van het lichtgewicht serum op je gezicht, hals en decolleté. Meer heb je niet nodig voor een egale, heldere teint. Verkrijgbaar bij medik8.nl.

€69,95 (2x 10 ml)

Merk je dat je veel stress ervaart? Kies er dan voor om iedere dag – ja, echt iedere dag – een selfcare momentje in te plannen. Dit hoeft absoluut niet uren te duren, al een kwartiertje me-time kan een groot verschil maken. Plan die vijftien minuutjes iedere avond in en verwen je huid met een zachte reinigingsgel, hydraterende creme of een fijn serum. Dit doet niet alleen veel goeds voor je huid, maar ook voor je gemoedstoestand. Let's go!

Beeld: iStock

Laatste nieuws