Tranendal in Love Island: deze plottwist zagen de Islanders niet aankomen

De tranen vloeiden rijkelijk in de nieuwste aflevering van Love Island.

Lees ook

In de nieuwste aflevering van Love Island was te zien dat de dames mochten kiezen met wie ze een koppel wilden vormen tijdens de herkoppeling. Helaas betekende dit uiteindelijk ook dat één van de heren de villa moest verlaten. Iets wat de deelnemers niet zagen aankomen…

Herkoppeling

De Love Island-kandidaten werden in de nieuwste aflevering verrast met een spannend berichtje. “Islanders. Verzamel allemaal bij de vuurkorf. #ThingsWillChange #NewBeginnings”, luidde de boodschap.

Uiteraard is presentatrice Holly Mae Brood ook weer van de partij en vertelt ze de Islanders bij de vuurkorf dat er een herkoppeling aankomt. Holly deelt dat de dames dit keer mogen kiezen met wie ze een koppel willen vormen. Er is echter wel één regel: nieuwkomer Donny mag niet gekozen worden.

Plottwist

Het was geen verrassing dat Job en Esmee een koppel bleven en dat Minn en Jim weer een setje zouden vormen. Rowenna koos vervolgens voor Morris, Rosa voor Francesco, Nina voor Deniz en Yasmin voor Joey. Iedereen leek blij te zijn met de herkoppeling, maar daar kwam al snel verandering in…

“Lieve Islanders, de avond is nog niet voorbij. Donny, mag ik jou vragen om naast me te komen staan”, begint Holly. Vervolgens vertelt ze dat Donny toch nog mag kiezen met wie hij een koppel wil vormen. “Jij krijgt nu de kans om een koppel te vormen, en je mag kiezen uit alle dames. De man die vanavond als single overblijft, zal direct de villa moeten verlaten.”

Afscheid

Donny kiest ervoor om met Rowenna een koppel te vormen. Dit betekent dan ook dat Morris de villa moet verlaten. Tot groot verdriet van zijn mede-Islanders. Zo vloeien de tranen rijkelijk als iedereen afscheid neemt van Morris en pinkt ook zijn maatje Job een traantje weg.

“Ik heb er wel een berg vrienden bij”, blikt Morris vervolgens positief terug op zijn Love Island-avontuur.

Beeld: Love Island

Laatste nieuws

Zie ook