Zien: eerste beelden nieuwe Gossip Girl-reboot

De eerste teaser is eindelijk daar!

Hey Upper East Siders, Gossip Girl heeft héél goed nieuws te melden dit keer. De eerste beelden van de langverwachte Gossip Girl-reboot zijn namelijk nú te zien.

Releasedatum

De nieuwste versie van onze all time favourite serie Gossip Girl laat al een tijdje op zich wachten. In november vorig jaar zijn de opnames begonnen, maar door de coronacrisis liep de productie – net als menig andere serie – vertraging op. Eigenlijk had de reboot vorig jaar al op de buis moeten verschijnen, maar we zullen nog héél even geduld moeten hebben.

Lang hoeven we gelukkig niet meer te wachten, want omroep HBO Max heeft bevestigd dat we in juli dan eindelijk de eerste aflevering van de Gossip Girl-reboot kunnen bekijken. Althans, dan verschijnt de serie op de Amerikaanse buis. Wanneer we in Nederland van de Upper East Siders kunnen genieten, is helaas nog maar de vraag.

Teaser

Ondanks dat het dus nog eventjes duurt voordat we de reboot kunnen bekijken, kunnen we al wel een sneak peek nemen door naar de eerste beelden te kijken. Er is namelijk een eerste teaser verschenen en die belooft veel goeds.

“Ik wed dat je blij bent om mij weer in actie te zien”, staat er op Instagram bij de teaser. “Vergeet niet dat ik mijn oog op jou heb. Zie je op 8 juli. XOXO, Gossip Girl.” Oeh la la! Wij kunnen niet wachten!

Bekijk hieronder de teaser.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Gossip Girl, YouTube, Instagram

Laatste nieuws