Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Yay! Goed nieuws voor La Casa de Papel-fans

Er is meer bekend over de releasedatum van het vijfde seizoen.

lcdp

De dagen tot het vijfde seizoen van La casa de papel eindelijk op Netflix verschijnt, gaan maar traag voorbij. Gelukkig hebben we nu goed nieuws, want de opnames voor het nieuwe seizoen zijn afgerond! Dat meldt Netflix op Twitter.

Einde is in zicht

Netflix plaatste een foto op Twitter, waarop alle hoofdpersonages te zien zijn. "Wat begon als een overval, eindigde als een familie. We kunnen niet wachten om jullie te laten zien hoe dit verhaal eindigt", aldus de streamingsdienst. Wij kunnen ook niet wachten!

Verhaallijn

Na het open einde van seizoen vier van La casa de papel moést en zou er wel een vijfde deel komen. Waar er eerder zelfs gesproken werd van een zesde seizoen, maakte Netflix afgelopen augustus bekend dat het vijfde deel het laatste zou worden van de populaire serie. "We hebben bijna een jaar nagedacht over hoe we afscheid moesten nemen van de groep", vertelde schrijver Alex Pina destijds. "De oorlog bereikt zijn hoogtepunt, het is ook het meest epische en meest opwindende seizoen dat we gemaakt hebben."

Naast een aantal oude vertrouwde gezichten zullen er in het nieuwe seizoen ook een aantal nieuwe acteurs te zien zijn. Onder anderen Miguel Ángel Silvestre (Sky Rojo, Sense 8) en Patrick Criado (La gran familia española, Vivir sin permiso) voegen zich bij de cast. Verwacht wordt dat het vijfde seizoen aan het einde van dit jaar te zien zal zijn.

Lifestyle
  • SerieTotaal
  • LCDP, Twitter