doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Kon jij geen genoeg krijgen van La casa de papel? Dan wil je de serie Sky Rojo sowieso zien

Zien: de eerste beelden van laatste seizoen La casa de papel

Hoe gaat het met onze favoriete bankberovers?
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
La casa de papel

De dagen tot het vijfde seizoen van La casa de papel eindelijk op Netflix verschijnt, gaan maar traag voorbij. Gelukkig houdt de streamingdienst ons warm met een voorproefje van het laatste deel van de populaire serie.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Vijfde seizoen

Na het open einde van seizoen vier van La casa de papel moést en zou er wel een vijfde deel komen. Waar er eerder zelfs gesproken werd van een zesde seizoen, maakte Netflix afgelopen augustus bekend dat het vijfde deel het laatste zou worden van de populaire serie. "We hebben bijna een jaar nagedacht over hoe we afscheid moesten nemen van de groep", vertelde schrijver Alex Pina destijds. "De oorlog bereikt zijn hoogtepunt, het is ook het meest epische en meest opwindende seizoen dat we gemaakt hebben."

Naast een aantal oude vertrouwde gezichten zullen er in het nieuwe seizoen ook een aantal nieuwe acteurs te zien zijn. Onder anderen Miguel Ángel Silvestre (Sky Rojo, Sense 8) en Patrick Criado (La gran familia española, Vivir sin permiso) voegen zich bij de cast.

Kijkje backstage

Het is nog steeds de vraag wanneer dit vijfde seizoen op de Netflix-buis verschijnt, maar op het Instagram-account van de streamingdienst kunnen we zien dat er in ieder geval hard gewerkt wordt aan de opnames ervan. "Seizoen 5 is hartstikke in de maak", schrijft Netflix bij een reeks backstage-beelden van La casa de papel.

Zo zien we onder anderen de professor in de make-upstoel, de gespierde rug van Rio en de altijd stoere Tokio met een bad-ass uitrusting. Wij kunnen niet wachten om onze favoriete bankberovers weer in actie te zien.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');