doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Bas Smit en Nicolette van Dam vieren bijzondere mijlpaal

Niet normaal: dít bedrag hebben Bas Smit en andere BN'ers opgehaald met de Surströmming-challenge

Wij zetten de meest hilarische challenges voor je op een rij.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Bas Smit Surströmming-challenge

Het is je vast niet ontgaan dat er de afgelopen tijd flink wat kokhalzende BN'ers op Instagram verschenen. Dit had alles te maken met de Surströmming-challenge die Bas Smit samen met John Newbank op touw zette. Waarom BN'ers als Gaby Blaaser, Niek Marijnissen en Rolf Sanchez met hun hoofd boven een emmer hingen? Wij leggen het je uit.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Sürstromming-challenge

Voor de lol over je nek gaan? No way. Maar het smerigste gerecht ter wereld naar binnen werken voor het goede doel, dat zagen meerdere BN'ers wel zitten. John en Bas besloten deze gegiste haring live op Instagram te eten en haalden hiermee een flink bedrag op. De twee nomineerden een nieuw stel BN'ers en al gauw begon het balletje te rollen.

Via een Tikkie konden volgers van de influencer een willekeurig bedrag overmaken. Met deze actie werd er geld opgehaald voor het Prinses Máxima Centrum, Stichting Muziekids, Mentelity foundation van Bibian Mentel en Stichting Ambulancewens. En dit bleek een bizar groot succes. Inmiddels zijn alle challenges afgerond en zijn er zo'n 39 duizend tikkies betaald. Hiermee is er in totaal 208 duizend euro opgehaald. Not bad, Bas!

Enne, aangezien deze challenges hilarische beelden op hebben geleverd, zetten wij ze allemaal voor je op een rij. Pak die emmer er maar vast bij.

Bas Smit en John Newbank

Rolf Sanchez en Wesley Sneijder

Gaby Blaaser en Leonie ter Braak

Coen Swijnenberg en Sander Lantinga

Niek Marijnissen en Ricky Lukassen

Thomas Berge en Dave Roelvink

Patty Brard en Gerard Joling

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');