Volle lippen á la Gigi Hadid? Haar make-up artist laat zien hoe je dat doet

Je hebt er geen fillers voor nodig.

Voor volle lippen hoef je gelukkig niet direct een spuit in je lippen te laten zetten. Met wat make-up kom je namelijk al een heel eind, zo bewijst de make-up artist van topmodel Gigi Hadid.

Volle lippen

Sinds Kylie Jenner enorme populariteit op Instagram vergaarde, was heel de wereld in de ban van grote, volle lippen. Er kwam een enorme run op haar beroemde lip kits en steeds meer mensen lieten hun lippen opspuiten met injectables. Hoewel Kylie lange tijd volhield enkel en alleen make-up te gebruiken om haar volle lippen te creëren, gaf ze later schoorvoetend toe toch zo nu en dan eens fillers te nemen.

Toch heb je zeker geen spuitje nodig om full, luscious lips te krijgen. Voor volle lippen á la Gigi Hadid heb je namelijk niet veel meer nodig dan wat make-up, zo bewijst haar visagiste. Nou moeten we toegeven dat Gigi niet bepaald dunne lippen van zichzelf heeft, maar toch is het resultaat duidelijk te zien. Enne, zulke lippen willen wij ook wel!

Make-up

Hoe je zulke volle, plumpy lippen thuis kunt creëren? Dat laat visagiste Erin Parsons in een filmpje op Instagram zien. Allereerst gebruikt ze een lippotlood, dat iets donkerder is dan Gigi's natuurlijke lipkleur, om haar lippen te omlijnen. Hierbij tekent Erin het lijntje op het uiterste randje van de lippen – je mag hier best iets erboven zitten. Ze vervaagt het lijntje vervolgens naar binnen met een klein kwastje. Door deze iets donkere kleur creëer je de illusie van een schaduw, waardoor de lippen groter lijken.

Vervolgens brengt ze een lichtere kleur lippotlood of lippenstift aan op het middelste deel van de lippen. Erin blendt dit vervolgens omhoog, zodat de twee kleuren mooi in elkaar overlopen. Voor een natuurlijke look dept Gigi nog lichtjes met haar ringvinger op haar lippen. Ben je in de mood voor wat meer glans? Breng dan nog een transparant of licht lipglossje over je lippen aan.

Beeld: BrunoPress | Video: Instagram

Laatste nieuws