Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dave Roelvink choqueert volgers: 'Ik ga al mijn tattoo's weg laten laseren'

Gaat Dave zijn tattoo sleeve vaarwel zeggen?

Dave Roelvink

Dat Dave Roelvink graag de draak steekt met zijn volgers bleek gisteren wel weer. Via de Instagram-pagina van een laserkliniek deelde Dave een bijzonder bericht. "Ik ga al mijn tattoo's weg laten laseren."

Toch niet tevreden

Op de foto zien we Dave in de stoel bij de laserkliniek een duimpje opsteken. In de volgende video stelt de Roelvink-telg zijn volgers de vraag: "Heb jij je tattoo wel eens weg laten laseren?" Van de antwoorden van zijn volgers lijkt Dave vervolgens weinig aan te trekken.

"Jongens, ik ga er aan geloven. Ik ga alles weg laten laseren. Alles!" In het volgende shot zien we dat hij daadwerkelijk een laserbehandeling ondergaat. "Het doet geen pijn, dus ze gaat helemaal los", zegt Dave.

Grapje uitgehaald

Of Dave écht afscheid gaat nemen van zijn tattoo's? We hopen van niet. Bijna het hele bovenlijf van de Roelvink-telg zit vol met tatoeages. Dus tja, dan heeft hij nog een lange weg te gaan.

Ook de laserkliniek laat in het bericht weten: "Een laserbehandeling kan helpen bij het verwijderen van stukjes van een tattoo sleeve, zoals bij Dave Roelvink." Slimme marketingstunt, Dave.

Misschien ook voor jou:
Aha: om déze reden liet Dave Roelvink zijn tanden geler maken
Showbizz
  • Veronica Superguide
  • BrunoPress, Instagram