doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Donny Roelvink laat zich opnieuw uit over ruzie met Dave: 'Het gaat niet over één akkefietje'

Aha: hierdoor ontstond de ruzie tussen Dave en Donny Roelvink 

Het is al een lange tijd hommeles tussen de broers.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Dave en Donny

Het botert nog niet bepaald tussen Dave en Donny Roelvink. De twee hebben al een aantal maanden ruzie, maar waardoor liggen de broer eigenlijk met elkaar in de clinch?

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Praten

Dries Roelvink deelde onlangs met Shownieuws dat Dave zijn jongere broer had gebeld om te vertellen dat hij graag eens met hem zou willen praten. Toch hebben de broers de strijdbijl nog niet begraven. "We hebben elkaar gesproken. We laten het alle twee bezinken", vertelt Dave hierover aan RTL Boulevard.

"En dan gaat er een afspraak komen. Dan gaan we elkaar weer zien en dan gaan we het bijleggen. Die (afspraak, red.) is nog niet geweest, maar die staat zeker op de planning", vervolgt de dj.

Reden ruzie

Wat de reden van de ruzie is tussen de broers? "Dave en Donny liggen al maanden in de clinch. Volgens vader Dries over een deal met een fitnessbedrijf", deelt presentator Luuk Ikink in de uitzending van RTL Boulevard. Aha!

Toch lijkt het erop dat dit niet de enige reden is waarom de broers ruzie hebben. "Het is niet dat we elkaar haten of zo, maar sommige dingen zijn gewoon niet zo gemakkelijk op te lossen. Het gaat niet over één akkefietje, het gaat over iets wat al heel lang speelt. En dat heeft gewoon tijd nodig", deelde Donny onlangs met Shownieuws. Hmmm...

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');