Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Jaimie Vaes over relatie Lil' Kleine: 'We kunnen in een dag van hoge pieken naar diepe dalen gaan'

Jaimie vertelt openhartig over de vurige relatie die zij met Jorik heeft.

Jaimie Vaes

Jaimie Vaes en Lil' Kleine zijn inmiddels al een lange tijd een happy couple. Toch hebben de twee – net als veel andere stellen – ook weleens last van ups en downs. In gesprek met Robbert Rodenburg vertelt Jaimie over haar vurige relatie met de rapper.

Explosief zijn

Voor zijn YouTube-serie Open Kaart nodige Robbert Jaimie uit. Jaimie, die sinds kort haar eigen realityserie Jaimie: In the Vaes Lane heeft, laat zowel op Instagram als in de serie maar weinig los over haar relatie met Lil' Kleine aka Jorik Scholten. Zo biecht Jaimie op dat ook zij weleens last hebben van flinke ruzies. "We kunnen best wel explosief zijn met z'n tweeën", begint ze.

"Dat betekent dat de hoogtepunten explosief zijn, maar de dieptepunten ook. We kunnen in een dag van hoge pieken naar diepe dalen gaan."

Relatie in coronatijd

Dat was vooral zo in de periode voordat ze hun zoontje Lio kregen. "Op een gegeven moment word je ouder en wil je meer rust, helemaal nu we Lio hebben", legt ze uit. "Als je net samen bent, dan ben je super verliefd en zit je op een roze wolk. Daarna wordt het 'houden van'."

En ook de coronatijd had een positieve invloed op de twee. "We waren altijd samen veel op reis en hadden enorm veel afleiding en prikkels. Nu ik merk dat er minder afleiding is (door corona, red.), zijn Jorik en ik veel thuis. De rust is weergekeerd, en dat doet ook veel goeds."

Geen steady relatie

Ondanks de komst van hun zoontje en de impact van de coronatijd hebben de twee nog altijd enorme hoogte- en dieptepunten in hun relatie. Op de vraag of Jaimie niet liever een steady relatie zou willen hebben, heeft ze een duidelijk antwoord klaar.

"Misschien past dat ook gewoon niet bij ons, of tenminste niet bij mij. Op een gegeven moment worden we ouder en willen we ook meer rust, dus dat proberen we nu ook echt te zoeken."

Misschien ook voor jou:
Verdrietig nieuws voor Lil' Kleine
Showbizz
  • BrunoPress
  • YouTube (Robbert Rodenburg)