doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Wait, what?! Lil Kleine heeft een zusje en zó ziet ze eruit

Verdrietig nieuws voor Lil' Kleine

De rapper kreeg het verdrietige nieuws tijdens zijn verblijf in Dubai te horen.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Lil'Kleine

Het is een verdrietige dag voor Lil' Kleine. De rapper deelde gisteren vanuit Dubai in een emotioneel bericht dat zijn opa overleden is.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Verdrietig nieuws

Op Instagram deelt Lil' Kleine aka Jorik Scholten een aantal foto's met zijn opa. "Ik kan nog niet geloven dat u nu echt weg bent...", begint hij zijn bericht. Vervolgens laat hij weten dat hij zich schuldig voelt. "M'n gevoel zegt dat ik vaker langs had moeten komen en meer tijd met u had moeten doorbrengen."

"Ik kan er geen sorry meer voor zeggen of verandering in brengen, want u ben niet meer onder ons. Ik wil u wel in deze brief vertellen hoeveel bewondering ik voor u heb en had, hoe u mij onbewust veel dingen heeft geleerd en hoeveel ik van u hou."

Knappe vriendin

Vervolgens laat Jorik weten dat hij zich nog een aantal bijzondere momenten met zijn opa kan herinneren. Zo heeft hij het over de eerste keer dat hij met zijn verloofde Jaimie Vaes een bezoek bracht aan zijn opa en oma. "Dat was een bijzondere dag. U maakte grapjes over hoe knap u mijn verloofde vond en dat ik maar in mijn handjes moest knijpen met zo'n vrouw, maar vertelde ook hoe verliefd u nog steeds op oma was en zij op u."

Ook blikt de rapper terug op zijn laatste bezoek aan zijn opa. "Ik kwam namelijk langs in het verzorgingstehuis met mijn pasgeboren kindje Lío en ik zag u stralen, ondanks dat uw gezondheid en besef al sterk achteruit was gegaan op dat moment. Opeens wilde u kusjes geven aan Lío en bleef u zeggen dat u van hem hield (...) Ik houd van u opa en ik zal u altijd mee dragen in mijn hart." Gecondoleerd, Jorik!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');