Aha: zó verdient Scott Disick dus die miljoenen dollars

The Lord weet goed hoe hij geld kan verdienen.

Dat Scott Disick er warmpjes bijzit, moge duidelijk zijn. De realityster heeft naar verluidt een vermogen van zo’n veertig miljoen dollar! Maar hoe verdient de ex van Kourtney Kardashian dit geld eigenlijk?

Keeping Up with the Kardashians

Als je Keeping up with the Kardashians al vanaf dag één volgt, weet je vast maar al te goed dat Scott regelmatig de show steelt met zijn hilarische uitspraken. Niet zo gek dat veel fans van de show jarenlang dachten dat het simpelweg zijn ‘baan’ was om mee te doen aan de serie.

Hoewel het niet Scotts fulltimebaan is om in Keeping up with the Kardashians te verschijnen, verdient hij er wel een behoorlijk bedrag aan. Volgens In Touch zou Scott zo’n 500,000 dollar per aflevering van KUWTK verdienen, say what?! Ook verdient Scott een leuk bedrag aan zijn spin-off Flip It Like Disick

Talentless

Scott lanceerde in augustus 2018 zijn kledinglijn Talentless. Hoewel de naam het niet doet vermoeden, stopt Scott hier zeker het nodige denkwerk in. Ook heeft de naam van de kledinglijn van Scott een belangrijke betekenis voor hem.

“Het is een grote f*ck you tegen iedereen die vijftien jaar geleden zei dat mensen in de realitywereld geen talent hebben”, vertelde The Lord in mei aan GQ. Inmiddels is Scotts lijn nog steeds een succes en verdient hij daar een lekker bedrag aan.

Social media

Net als de rest van de Kardashian-Jenner clan, post Scott regelmatig foto’s op social media. Enne, surprise, surprise dat doet hij niet voor niets. De realityster verdient behoorlijk aan betaalde posts op Instagram.

Appearances 

En last but not least: Scott verdient ook lekker aan opdagen bij evenementen. Door simpelweg zijn gezicht op een evenement of in een club te laten zien, zou hij naar verluidt zo’n 80,000 dollar verdienen. Zo meldt GQ dat de realityster duizenden euro’s vraagt voor elke keer dat hij ergens komt opdagen. Lijkt ons ook wel wat…

Beeld: BrunoPress, Instagram | Video: YouTube

Laatste nieuws