doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Zien: dít is het Nederlandse nichtje van Bella en Gigi Hadid

‘Dit 19-jarige model is de nieuwe vriendin van Scott Disick’

Scotts nieuwe vlam is geen onbekende in de realitywereld.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Scott Disick

Scott Disick has moved on. Niet lang na het stuklopen van zijn relatie met Sofia Richie is hij gespot tijdens een romantische wandeling met het 19-jarige model Amelia Hamlin.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Relatiegeruchten

Amelia en Scott – de ex van Kourtney Kardashian – werden voor het eerst samen gezien tijdens een Halloween party. Sindsdien wijken de twee niet meer van elkaars zijde, tenminste, dat is wat fans afleiden uit de Insta-posts van de love birds. Zo deelden ze dezelfde foto van een romantische dineetje en van een zwoele zonsondergang. Papparazzibeelden waarop te zien is dat Scott zijn arm om Amelia heenslaat tijdens een strandwandeling in Malibu lijken de relatiegeruchten nu te bevestigen.

Bekende ouders

Net als Scott zelf is Amelia geen onbekende in de realitywereld. Ze is namelijk de dochter van Lisa Rinna uit Real Housewives of Beverly Hills en acteur Harry Hamlin, onder andere bekend uit Mad men en Glee.

Eerdere relaties

De 37-jarige Scott heeft drie kinderen met zijn ex Kourtney Kardashian en nog altijd wordt hij gezien als part of the family bij de KarJenners. De trailer van Keeping Up With the Kardashians deed een paar maanden geleden zelfs nog vermoeden dat Kourtney en Scott een vierde kindje samen zouden verwelkomen.

Na zijn breuk met Kourtney had hij een knipperlichtrelatie met het 22-jarige model Sofia Richie (jup, dochter van Lionel en zus van Nicole), maar in augustus dit jaar zette de realityster hier voorgoed een punt achter. Scott is niet de enige die niet lang happy single is gebleven, ook Sofia zou alweer gezien zijn met een nieuwe vlam, bussines owner Matthew Morton.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');