Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Khloé Kardashian flipt nadat onbewerkte foto heel het internet over gaat

Er werd per ongeluk een onbewerkte bikinifoto van de realityster gedeeld.

Khloé Kardashian

Het waren stressvolle dagen voor Khloé Kardashian. Nadat haar assistent per ongeluk een ongefilterde bikinifoto van de realityster op Instagram deelde, ging dit beeld binnen no time heel het internet over. Om de ernst van de situatie toe te lichten, deelt Khloé een uitgebreide post op Instagram.

Grote fout

Het moeten niet alleen stressvolle dagen voor Khloé geweest zijn, maar ook voor haar assistent. De PA van de realityster zette namelijk per ongeluk een – volgens Khloé – niet zo glamorous foto op Instagram. Al gauw zette het team van de realityster alles op alles om de foto van het internet te laten verdwijnen.

Een woordvoerder van de familie liet aan New York Post weten: "De foto van Khloé is genomen tijdens een besloten familiebijeenkomst en per ongeluk op social media gepost door een assistent. Khloé ziet er prachtig uit, maar als eigenaar van de rechten mag zij besluiten dat een beeld dat niet bedoeld was voor publicatie, offline moet worden gehaald."

Video op Instagram

Flink wat drama rondom deze onbewerkte foto, als je het ons vraagt. Het ging namelijk om een screenshot van een Instagram Live waarop Khloé in een string staat en haar lichaam van alle kanten laat zien. Hoewel de foto niet voor Instagram bedoeld was, lieten de Kardashian-Jenners nietsvermoedend lieve reacties achter bij de post. "Yes! You beautiful, strong, healthy queen", schreef onder andere sis Kendall Jenner.

Inmiddels heeft Khloé herself gereageerd op alle ophef. In een aantal video's op Instagram laat ze zichzelf alsnog van haar ongefilterde kant zien, maar ditmaal met een uitgebreide beschrijving. "De foto die is gepost is prachtig. Maar voor iemand die al haar hele leven worstelt met haar eigen lichaamsbeeld: als iemand een foto van jou maakt die niet flatterend is in bijvoorbeeld slecht licht, of die je lichaam niet laat zien zoals je 'm wil zien omdat je er zo hard voor hebt gewerkt – en het dan met de wereld deelt – dan moet je het recht hebben om hem niet gedeeld te krijgen. Ongeacht wie je bent."

De realityster sluit haar bericht af met een kleine sidenote. "En ja, ik maakte een Instagram Live om te laten zien dat ik niet helemaal gephotoshopt ben."

Bekijk de video *HIER*

Misschien ook voor jou:
Huh: we spreken de naam van Khloé Kardashian altijd al verkeerd uit
Showbizz
  • New York Post
  • BrunoPress, Instagram