doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Huh: Is Khloé Kardashian verloofd?

Zou het?
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Khloé

Khloé Kardashian en Tristan Thompson zijn sinds een tijdje weer helemaal happily in love met elkaar. Sterker nog, fans denken nu dat ze hun liefde hebben beteugeld met een verloving, want op Instagram pronkt Khloé wel met een hele mooie ring.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Ring

Zijn Khloé en Tristan nou wel of niet samen? Veel fans van de Kardashians vroegen zich de afgelopen maanden af hoe het nu precies zit met hun romance. Eerder bevestigde Khloé al weer samen met Tristan te zijn en als we Khloé's laatste Insta-post moeten geloven hoeft daar helemaal niet meer aan getwijfeld te worden.

Speculaties

Khloé plaatste namelijk een foto van haar hand, waarop haar perfecte nagels te zien waren. Maar de mooie nail-art was dus niet het enige wat fans opviel aan de foto. Volgens hen heeft de Kardashian-telg namelijk een verlovingsring om haar vinger. "This HAS to be an engagement ring", reageert iemand.

En als dat nog niet genoeg reden is om van een eventuele verloving uit te gaan, reageert Tristan ook nog eens op de foto met hartjesogen en diamantjes. Hmm... Zou er een Kardashian-wedding komen? We shall see.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');