Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Vera Camilla over waarom het zo belangrijk is verandering te omarmen

In de Fit Smart-bh van Triumph voelt de powerwoman zich altijd comfortabel.

Vera Camilla

Veel vrouwen dragen elke dag een bh. Toch dragen velen nog weleens een bra die eigenlijk helemaal niet lekker zit. Content creator Vera Camilla kan erover meepraten. Ze deelt dan ook met haar followers waarom het zo belangrijk is om – juist in coronatijd – een fijne bh te dragen én tipt meteen een comfortabele bra die ondersteuning biedt: de Fit Smart-bh van Triumph.

Kleed je alsof je de deur uitgaat

Vera Camilla staat voor body confidence en real beauty. De content creator levert dan ook een belangrijke bijdrage als het gaat om body positivity. Ook is Vera een echte mental health freak en schroomt ze niet om heel eerlijk haar verhaal over haar depressie en burn-out met haar volgers te delen. In een van haar nieuwste Instagramvideo's deelt ze dan ook advies om het thuiswerken- en studeren makkelijker te maken.

Zo deelt de powervrouw dat het erg aantrekkelijk kan zijn om je loungewear aan te trekken of om een braless-dag (of week) te hebben als je veel thuis bent. Toch raadt Vera haar followers in een Instagramvideo aan om je juist te kleden zoals je ook zou doen als je wél de deur uitgaat. “Ik begrijp heel goed dat je kunt denken: ik doe mijn joggingpak aan; heerlijk comfortabel. Maar ik ervaar thuiswerken als effectiever en prettiger als ik me kleed alsof ik naar kantoor ga. Just another day at the office”, begint ze.

Maar dit betekent heus niet dat je je nette outfit of een oncomfortabele bh moet dragen. “Een bh hoeft echt niet pijn te doen of ongemakkelijk te zitten."

Fit Smart-bh

Een bh die volgens Vera heerlijk zit? Dat is de Fit Smart-bh van Triumph. “Dit is een bijzondere bh die steun biedt en een handige sluiting heeft. Hij bestaat uit heel mooi kant, maar er zit ook padding in. Dus je voelt het kant niet direct tegen je huid aan en er zit een zachte schuimlaag tussen die ook vormgeeft.”

Enne, de Fit Smart-bh doet de naam eer aan: “Deze bh past zich aan jou aan, letterlijk. Op wat je doet en op hoe je lichaam zich vormt”, legt Vera uit. “Je kunt het zien als een bh die gemaakt is om jou te ondersteunen. Of je nou ontspant of je juist inspant of als je onderuitgezakt op de bank zit of als je juist de deur uitgaat om een coffee to go te halen; de beha beweegt met je mee en zit gewoon altijd lekker.”

Veranderingen aangaan

Met de Fit Smart-bh wil Triumph vrouwen ondersteunen in het omarmen van dagelijkse, impactvolle veranderingen. Een vrouwenlichaam krijgt veel te verduren, maar weet zich als geen ander telkens weer te transformeren. Op zulke momenten wil Triumph steun bieden, net waar het nodig is. Aangezien de Fit Smart-bh zich aanpast en verandert met de fluctuaties en bewegingen van ons unieke lichaam, moedigt Triumph ons ook aan om onszelf sterker te maken door de veranderingen die we in ons eigen leven ervaren te omarmen, wat deze ook mogen zijn.

“Ga de veranderingen aan", deelt Vera dan ook. "Je mag het best allemaal even moeilijk vinden en je mag best wel even balen, maar hou het grote plaatje voor ogen. Vergeet dat niet. Dat is zo belangrijk om krachtig te blijven en door te zetten”, adviseert Vera. En aangezien comfort het makkelijker maakt om veranderingen aan te gaan én te omarmen, is het des te belangrijker om een fijne bh te dragen.

Vera Camilla in de Triumph Fit Smart-bh

De Triumph Fit Smart-bh is beugelloos en past zich volledig aan je lichaam aan. Dankzij 4D-technologie vormt de Fit Smart-bh zich volledig naar je borsten en lichaam, die – zoals we allemaal weten – niet elke dag hetzelfde zijn. De bh is verkrijgbaar in diverse kleuren en slechts vijf 'Fit Smart'-maten. Zij bestrijken een enorme verscheidenheid aan traditionele bh-maten en bieden tegelijkertijd uitzonderlijke ondersteuning.

Je shopt de Triumph Fit Smart-bh met bijpassende slips HIER.

Aangeboden
  • Triumph, Instagram