Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Rose Bertram showt post-baby body op het strand

Rose's boodschap? Omarm je stretchmarks!

Rose Bertram

Afgelopen februari verwelkomden Rose Betram en Gregory van der Wiel hun tweede kindje samen. Het is daarmee nog maar een paar maanden geleden dat het topmodel beviel, maar dat weerhoudt haar er niet van om in swimwear op het strand te genieten van de zon. You go, girl!

Zon, zee en strand

Rose en hubby Gregory werden op 18 februari 2021 voor de tweede keer ouders van een dochter. De 3-jarige Naleya is nu grote zus van Zaylee.

Al snel volgde de eerste vakantie met het nieuwste familielid. Het gezin verruilde het koude Nederland voor zon, zee en strand in Dubai. Een 'meidenvakantie', zoals Rose zelf eerder beschreef op Instagram.

Stretch marks

Rose deelt al dagen jaloersmakende kiekjes waarop ze geniet van heerlijk eten, family time en stranddagen. Nog geen twee maanden na de geboorte heeft ze zich in een badpak gehuld en wauw, wat ziet ze er goed uit!

Hoewel het model snel na de bevalling alweer lekker in haar vel lijkt te zitten, betekent dat niet dat haar lichaam niet veranderd is. Na haar eerste zwangerschap maakte ze duidelijk dat social media niet altijd een juist beeld toont. Met een bikinikiekje liet ze zien dat ze net zoals vele andere mommy's groeistrepen op haar buik heeft gekregen. "Omarm je stretch marks", aldus het model.

Showbizz
  • Happy in Shape
  • BrunoPress, Instagram