doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Babynieuws! Rose Bertram in verwachting van tweede kindje

Zien: de prachtige babyshower van Rose Bertram

Wauw!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Rose Bertram en Gregory van der Wiel

Rose Bertram en Gregory van der Wiel maakten onlangs bekend dat ze samen hun tweede kindje verwachten. Het model en de voetballer deelden laatst al dat ze een meisje verwachten. Om de komst van hun dochtertje alvast te vieren, gaven de love birds een prachtige roze babyshower.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Babyshower

Het is niet te missen dat Rose opnieuw in verwachting is van een meisje. De aankleding van haar babyshower was namelijk geheel in het roze. Van roze bloemen tot aan een heuse roze bloemenmuur. Bovendien hulde het model zich in een prachtige roze jurk met bijpassende stiletto’s.

Ook dochtertje Naleya was van de partij en droeg een outfit in dezelfde kleur. Gregory pakte het dan weer wat subtieler aan. De voetballer droeg een witte blouse, een taupekleurige broek en sneakers, maar de veters van zijn sneakers waren wel roze gekleurd.

Verwachting tweede kindje

Rose maakte in oktober bekend dat zij en Gregory opnieuw een kindje verwachten. “Ik kan dit niet langer geheim houden. Zó blij dat Naleya een grote zus wordt”, liet het model weten op Instagram.

Rose en Gregory zijn al zo’n zeven jaar samen. De twee werden in 2018 voor het eerst de trotse ouders van dochtertje Naleya.

Bekijk de beelden van Rose’s babyshower hieronder.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');