Aan deze simpele trucjes dankt Meghan Markle haar glowing skin

Het is eigenlijk heel simpel.

Meghan Markle is met een dun laagje foundation, een lik mascara en een gloss op haar lippen al good to go. Dat ze er altijd uitziet om door een ringetje te halen dankt Meghan niet alleen aan haar prachtige lokken, outfits of make-up skills, maar ook aan haar prachtige huid. En daar heeft ze zo haar trucjes voor.

Prachtige glow

Er wordt vaak gesproken over de zwangerschaps-glow, maar feit is dat Meghan altijd een ongelooflijk goeie huid heeft gehad, ook vóór ze zwanger werd. We herinneren ons allemaal nog wel haar trouwdag, toen ze niet al te veel make-up droeg en haar sproeten door de make-up heen goed zichtbaar waren.

Het is duidelijk dat Meghan a: goeie genen heeft, maar ook b: op de hoogte is van de waarde van een solid huidverzorgingsregime. En, dat is mede dankzij Sarah Chapman, een in Londen gevestigde facialist en oprichter van kliniek- en huidverzorgingsmerk Skinesis.

Facial massage

Sarah gaf Meghan Markle naar verluidt een gezichtsbehandeling de avond vóór de koninklijke bruiloft en is sindsdien haar favo go-to voor gezichtsbehandelingen. Sarah werkt ook met sterren als Victoria Beckham (het gerucht gaat dat zij degene is geweest die Meghan aan Sarah heeft voorgesteld), Naomi Watts, Jourdan Dunn en Gigi Hadid.

Eén van de technieken waar Sarah bij zweert is een techniek waarbij je alleen je handen nodig hebt. Een gezichtsmassage. Niet zomaar één, maar een speciale, ontwikkeld door Sarah. En daar hebben we dus een video van. Zodat je niet op een fancy wachtlijst hoeft, naar het Verenigd Koninkrijk hoeft af te reizen of diep in de buidel hoeft te tasten.

Bron: Beau Monde, YouTube | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws